کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من تا هفته پیش هفته ای یکی زدم اثرشم تا آخر هفته 36 بوده برا همین این تاپیکا زدم، میخوام ببینم از کی راه برم یهو زود دردم نگیره، نترس ایشالا همین آمپولا نگهش میداره، طولش چند بود؟
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
روان جان بسپر بخداو بدکترتم اعتماد کن عزیزم،استرس سمه برات
دکترتو قبول داری؟؟
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
عزیزم برای من طول سرویکسم از 40شده30و گفت دهانه رحمت بیضی شکل شده خیلی میترسم بعضی اوقات درد دارم و ترشحاتم زیاده و قرص و شیاف هم استفاده میکنم.شما برای چی آمپول میزدی؟
💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘
عزیزم برای من طول سرویکسم از 40شده30و گفت دهانه رحمت بیضی شکل شده خیلی میترسم بعضی اوقات درد دارم و ترشحاتم زیاده و قرص و شیاف هم استفاده میکنم.شما برای چی آمپول میزدی؟
من از هفته 24 انقباض داشتم، زیاد راه نرو و کار سنگین نکن ایشالا رو همین 30 میمونه
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
خیلی اروم و نرم پیاده رویو شروع کن،بینش استراحت کن اصلنم روخودت فشار نیار
میبینی نمیتونیو دردداریم ولش کن ده روز دیگه باز امتحان کن اصلا رو خودت فشار نیار