2777
2789
عنوان

کاش میمردم ازدواج نمیکردم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 97 پست
باز شرایط شما خداروشکر بهتره انشالله که مشکلتون حل میشه و اون شرایط مد نظرتون براتون رقم میخوره من ب ...

ووای اینجور ادما رو تو روانشناسی مبگن خودشیفته فقط ب خودشون فک میکنن تمام عشق و دوست داشتنشون ب خاطر خودشونه شوهر منم منو نمیخواد ب خانوادش ب مامانم گفته من دلم براش سوخت باش ازدواج کردم ولی طلاقم نمیده ک وجهش خراب نشه ی روز باهام خوبه فرداش دوباره بدرفتاری میکنه امروز پریود بودم نتونستم براش افطاری بذارم دلم درد میکرد نمیدونی قهر کرد رفت بیرون تنهام گذاشت  با رفیقاش خ رفیق بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی باطل سحر رو انجام بدی یعنی آیات ۶۰ قاف رو به همسرت تا ۴۰ روز آب اش رو بدی بخوره و دور خونه بریز ...

برم بخونم

واقعا حس میکنم یکی طلسمی کزد.. 

از لحظه تولد بچه ام حالت چهره اش حتی عوض شد 

انگار مریضه ..نمیدونم واقعا اختلال روحی داره یا دعا گرفتن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اختلالات روحی روانی همه منشا ماورایی دارن  انجام بده برای همسرت کمکش کن .

یه زن از خدا بی خبر که بحق این ایام خدا نگذره ازش

تو مجردی دوس بودن اوت اول ازدواج کرد بچه دار شد 

من تازه عروس بودم پیام داده بود احوالپرسی خدا لعنتش کنه

بعد دوباره بعد تولد بچه امم دیدم پیام داده بعش

شوهرم سر اول میگفت این اشتباه کلی تحقیق کردم فهمیدم اینا مجردی باهم بودن زن ول کن نبود من شکم ب اونه..

ووای اینجور ادما رو تو روانشناسی مبگن خودشیفته فقط ب خودشون فک میکنن تمام عشق و دوست داشتنشون ب خاطر ...

کاش برای من خود شیفته بود مریضه درد اینه که برای من هرروز میگه میمیرم برات 

ولی با زن همسن مادرش بهم خیانت کرد دلیلش هم این بود زنه گولش زده بعدش هم تهدیدش کرده که میاد به من میگه ترسیده 

به تعداد سلول به سلول بدنش بهم دروغ گفته 

اینقدر تلاش کردم که سرد نشم ولی شدم 

الان برام دنیا هم بیاره دیگه مرده تو دلم 

بخوام بگم مغزت سوت می‌کشه از کاراش

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بده مبل شویی بشوره  تا جایی ک میتونید رفع نجاسات کنید  و عبادت اول وقت فراموش نشه

من اکثرا اول وقتم اون ن کاهله

مبل خودم شستم اما داخلش راه نیست چون اونجوری هم باز طبق سوال شرعی پاک از نجاست نمیشه..داخلش بهرحال نجس هست

بزور غسل میکنه فقط،این ماه رمضون خوبه روزه ست

ببین ۶۰ قاف چیه؟و اینکه هر روز حمام کنه؟خیلی تنبله

کاش برای من خود شیفته بود مریضه درد اینه که برای من هرروز میگه میمیرم برات  ولی با زن همسن ماد ...

اای بابا تو راحت تر میتونی طلاق بگیری خیانت کرده .واس من سوئ رفتار داره یا عدم سازش باید دلیل باشه نمیدونم چ کنم خدا کنه زودتر طلاق بگیرم

اون خانوم شوهر داره ؟

اره بچه داره

شوهرم انکار میکنه,منتها بار دوم بعد۷سال چت دیدم فهمیدم همون بار اولم الکی به من گفته اشتباه شده،باز اول تازه عروس بودم حرفشو باور کردم کاش جدا میشدم

تاپیکور هام رو بخوان کمکت میکنه یکیش در مورد خیانت هست

باشه عزیزم ممنونم 🌹

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د