2777
2789
عنوان

کاش میمردم ازدواج نمیکردم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 97 پست
نه کم نیار زن باید زرنگ باشه زندگی تو جفت و جور کن مزاحم ها رو پرت کن بیرون

اخه مقصر شوهرم اگر عقل داشت نمیگه اون زن شوهر دار 

بچه دار چی داره بهش دلم خوش،باشه...

روز نیست اون زن واگذار نکنم بخدا

هرچی بود اون هوش حواسش برد 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
فقط میتونم بگم متاسفم برای شما و حس تون 

متأسف برای خودت باش مردک زن نما

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله امیدوارم مستقل شی از دست شوهرتم راحت شی ..دعای جوشن کبیر خ خوبه هرروز مثلا ی پنج ایه اشو ب ...

ممنونم عزیزم چشم حتما 

موفق و دلخوش باشید انشالله 🌹

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
جلب اعتماد کنم چی بدست بیارم ؟؟؟؟؟ تهمت و قضاوت شما رو نمی بخشم حق الناس من گردن شما  امضام ر ...

@niniyar_2  

سلام عزیزم ایشون فکر میکنند ما بچه هستیم متوجه نیستیم که آقا هستند و دارن تبلیغ کار دعا نویسی خودشونو میکنند 

کامنت هاشون در این تاپیک بخونید

بهشون هم عرض کنید منو ریپلای نزنند چون بهشون میگم متوجه نیستند 

[QUOTE=332328746]بله [/QUOTE حسم میگه شما کاربر آقا هستین و این همه نوشته برای جلب اعتماد بود& ...

دقیقا منم حس میکنم ایشون جادو و طلسم انجام میدن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دقیقا منم حس میکنم ایشون جادو و طلسم انجام میدن

شک نکنید من حس ششمم بسیار قوی هست