2777
2789
عنوان

کاش میمردم ازدواج نمیکردم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 97 پست

درکتون میکنم منم دارم تلاش میکنم ببینم میتونم کاری راه بندازم خلاص بشم 

دارم جون میدم تو این زندگی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساسات الانت مقطعی به وجود اومده یا از همون اول تا الان این احساساتو داری ؟

۴ سال ازدستش اسیرم شوهرم خودشیته اس سمیه نمیتونم ب کسی اثباتش کنم البته خداروشکر داداشم اومد دید گفت شوهرت هنوز بالع نشده بهتر ازش جداشی تا آخر عمر میتونه اذیتت کنه

درکتون میکنم منم دارم تلاش میکنم ببینم میتونم کاری راه بندازم خلاص بشم  دارم جون میدم تو این ز ...

ممنم به خدا دنبال ی وکیلم از دستش خلاص شم کاش زودتر ازش جدا میشدم میدونی هی باهام بد رفتاری میکرد تا میومدم جدا شم درست میشد بعد ی مدت دوباره اذیتم میکرد خسته شدم

ممنم به خدا دنبال ی وکیلم از دستش خلاص شم کاش زودتر ازش جدا میشدم میدونی هی باهام بد رفتاری میکرد تا ...

برای منم همینه ولی من حامی ندارم که برم

من باید خودم یک سر پناه فراهم کنم 

که رفتم بدونم تو خیابون ولو نمیشم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
برای منم همینه ولی من حامی ندارم که برم من باید خودم یک سر پناه فراهم کنم  که رفتم بدونم تو خ ...

ممنم مشکل دارم چون مال گیلانم ولی الان تو قم هستم درس دارم میخونم نمیتونم ول کنم برم درسم میمونه ولی چاره ای ندارم با این آدمم نمیتونم میترسم بجه دار شم نمیخوام بچه دار شم

ممنم مشکل دارم چون مال گیلانم ولی الان تو قم هستم درس دارم میخونم نمیتونم ول کنم برم درسم میمونه ولی ...

باز شرایط شما خداروشکر بهتره انشالله که مشکلتون حل میشه و اون شرایط مد نظرتون براتون رقم میخوره من بچه هم دارم 

شوهرم از یک عاشق سینه چاک که دنیا خراب کرد تا منو بدست آورد شد یک اشغال خائن دروغگو معتاد روانی

تاپیک هام کمکت مبکنه

سلام خوبی

من تاپیکهای خوندم ببین من حال دل خودم با خدا اروم نمازم غسلم حجابم الحمدلله سرجاشه

منتها شوهرم بسیار کاهش نماز ی مدت ترک نماز کرد

الان ماه مبارک روزه ست ولی نمازش درست نمیخونه اونا بخدا...

غسل میمونه معمولا گردنش 

کلا یه جوریه بخوام بگم افسرده یت انگار تو حال رندگی نمیکنه

کسی براش مهم نیست نظافت نمیکنه بداخلاقهوووو

هرکس میبینه تو این چندسال اخیر میگن یا افسرده ست ک نمیره مشاور

یا میگن دعا کردن دوستم گفت شوهرت ی جوری برو ببین دعا کردن اما منتو عمرم سمت ابن چیزا نرفتم میترسم 

راه حلالی هست بفهمم دعا شده یا ن یا کاری کنم براش

ما رو خیلی اذیت میکنه امونمون بریده

اگر آدم معتقد و محکمی نبودم شاید هزارتا بلا طر خودم می‌کردم اما دلم بخدا قرص

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
تاپیک ابطال  سحر رو بخون و انجام بده

خب اینکارو میکنم معمولا 

منتها پسرم هر از گاهی جیش کرده خونه تا جایی ک تونستم پاک کردم به طریق اسلامی اما ی جاهایی رفع نشد واقعا..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
سلام خوبی من تاپیکهای خوندم ببین من حال دل خودم با خدا اروم نمازم غسلم حجابم الحمدلله سرجاشه منتها ...

وقتی باطل سحر رو انجام بدی یعنی آیات ۶۰ قاف رو به همسرت تا ۴۰ روز آب اش رو بدی بخوره و دور خونه بریزی و تو شامپو بریزی و... صدرصد طلسم اش. باطل میشه 

لطفا لایک نکنید .