2777
2789
عنوان

بیاین کمک

139 بازدید | 29 پست

الان شوهرم پیام داد آماده شو فردا 10 11 حرکت میکنیم برای سفر

کاملا یهویی

من هنوز آرایشگاه هم نرفتم.... نمیدونم برم حموم برم ارایشگاه وسیله جمع کنم... گیجم.. 

اینا ب کنار

ما عقدیم خونه پدرمم خاهرم تا فهمید ناراحت شد رفت خوابید... به پدرمم گفتم فقط گفت بسلامتی

فقط مامانم کمکم کرد چمدون بستم

حالم گرفته شد اصلن دوس ندارم برم...

اصن پولم ندارم برای سفر... کار میکنم با مامان شریکی درامدو ریختم به حساب مامانم که باهاش بتونم جهاز بخرم

الان روم نمیشه ب مامان بگم یکمشو بهم بده

حالم بده گیجم کمکم کنید

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوس نداری بری خب به شوهرت بگو وضعیتت مناسب نیست 

من خودمم وقتی چیزس به دلم نباشه انجامش نمیدم 

اگه هم رفتی امیدوارم بهتون خوش بگذره☺

خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))
شاید توقع داشتن بهشون بگی شماهم بیاید

نمیان 

یکم وضع مالیمون به هم ریخته هست بعد با شوهرم اینا هم خیلی دل خوشی ندارن🫤

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

نمی‌دونم چی بگم اینو که خوندم یاد خودم افتادم 

اینقدر به خودم و خانوادم بی اهمیت بودم زمان نامزدیم 

وقتی نامزدم که تو عقد بودیم می‌گفت سریع آماده شو دعوت شدیم خونه داداشم سریع آماده میشدم میرفتم 

یکی نبود بهم بگه دختر چرا ارزش خودتو حفظ نمیکنی بگی عزیزم من آمادگیشو ندارم باید حداقل یکروز قبل دعوتم میکردن 

وقتی یکبار کاملا جدی و البته بدون دعوا و بحت و دوستانه نری و بگی و زودتر نگفتین و آمادگی ندارم از این به بعد تو همه چیز باهات مشورت می‌کنه و بهت زودتر خبر میده 

البته خدا می‌دونه شاید سفرشون برای خودشون هم یهویی بوده 

بازم فکر کن و از نظر بقیه کمک بگیر 

ببخشید طولانی شد 

آرایشگاه برای چی؟  به سلامتی برو خوش بگذره  به مامانتم بگو یکم پول لازم دارم برام بریز د ...

اصلاح صورت

اینهمه پول جمع کردیم با مامان که یخچال بگیرم برای جهازم تازه داره میرسه به اون مبلغه... روم نمیشه😭

اصلاح صورت اینهمه پول جمع کردیم با مامان که یخچال بگیرم برای جهازم تازه داره میرسه به اون مبلغه. ...

خودت حالا تو خونه با تیغ اصلاح کن سریع ایندفعه رو 

بعدشم به نظرم پول لازمت نمیشه شوهرت باهاته دیگه 

هرچی خدا بخواد ،خدا که بد نمی‌خواد 🌱❤️