2777
2789
عنوان

یه مانتو خریدم که مثل چی.... 😑 +عکس

768 بازدید | 54 پست

پشیمون شدم از خریدش ... یک میلیون و پونصد خریدم... ولی واقعااا پشیمونم... خودم ۲۰ سالمه ولی حس میکنم این مانتو مناسب سن من نیست... یعنی یه جور دخترونه نیس.‌‌.. در حالی که همه میگن خوشگله و بهم میاد ..‌ نظرتون ؟؟؟!  مدلش ژاکارد کتی 

بنظرم خوب نیس

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکم زنونست

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

مجردی‌؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اتفاقا امروز رفته بودم خیاط نصف بیشتر مانتو هایی ک دوخته بود یا اینا بودن یا سوزندوزی

بنظرمن که خیلی خوبه رنگش میتونی ی تیپ خوب بزنی واس عید

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ای خواهر منم خیلی سخت پسندم کلی میگیردم کلیییی ولی اخرشم هرچی خریدم پشیمون میشم 

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫