2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسین که تو جوایز تلویزیونی برنده شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 54 پست

من کوچولو بودم ۸ سالم بود. توی مسابقه برنامه کودک برنده شدم

بهم یک کیف با نوار های صوت قرآن دادن و خوراکی و اینا

توی اینستاگرامم برنده شدم برام گلدون فرستادن که هنوزم دارم

من خیلی برنده شدم ولی تلویزیون و اینستا همین بود

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

ماهم از بانک قرض الحسنه بسیجیان سال۸۲ یه دست پیش دستی گل سرخی برنده شدیم..امروز دیدمشون تو کابینت😂

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سی سال پیش شایدم بیشتر از بانک تجارت ده هزار تومان برنده شدم

خب ارزشش چقدر بود حدودا

مثلا چقدر طلا یا دلار میشد؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ماهم از بانک قرض الحسنه بسیجیان سال۸۲ یه دست پیش دستی گل سرخی برنده شدیم..امروز دیدمشون تو کابینت😂

وای این تویی امضات کنکور منه🤣🤣

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی