2777
2789
عنوان

خونواده شوهر خسیس

615 بازدید | 17 پست

با اینکه وضعشون خوبه مرغ و خروس دارن و میکشنشون میخورنشون وسایلشون قدیمیه و عوض نمیکنن بعد خونواده ما وسایل شیک میخوام طلاق بگیرم بدم میاد ازشون بی کلاسن واقعا

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر فقط به خاطر وسایل خونواده شوهر میخوای طلاق بگیری که حتما اینکار رو انجام بده 

چون به بلوغ فکری نرسیدی  

و برای زندگی مشترک مناسب نیستی عزیزم 

دنیا با همین تفاوت ها زیباست 

خوب کاری میکنی ادم چطور میتونه با چنین خانواده تی کنار بیاد که وسایلشون قدیمی باشه تو حیفی زودتر طلاق بگیر تا وسیله هات خراب نشدن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

تن آدمی شریف است به جان آدمیت/نه همین لباس زیباست نشان آدمیت.اینو بخون و در وصف خودت معناش کن.در ضمن مرغ سالم شرف داره به این مرغ بازاری که خانواده باکلاست میخورن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

چه ربطی به خونشون داره .بعضیا به غذا اهمیت میدن و بهترین غذاهارو میخورن ولی خونشون داغونه . بعضیا به لباس اهمیت میدن ولی خورد و خوراکشون داغونه . بعضیا هم به خونشون میرسن اما هم از لباس میزنن و هم از غذا . 

بعضیا هم همه رو در تعادل نگه میدارن . این نشونه خسیس بودن نیست نشونه تعادل نداشتن توی خرج و مخارجه که خب اولویت هرکسی فرق داره . اوناهم اولویتشون خونه نیست . پس دلیل نمیشه چون خرج خونه نمیکنن خسیس باشن . شمام بهتره طلاق بگیری 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

طلاق بگیر شوهرت رو راحت کن. 

حالا انگار خودش و خانوادش چه تحفه ای هستن!!!!!!!! 

هزارتا تاپیک اومدی راجع به خانواده ات تعریف کردی، یساله عقدی تا کیس بهتر پیدا کنی تحفه خانوم؟!!! 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.