2777
2789
عنوان

اونایی که کنکوری یا پشت کنکوری این ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 32 پست
عاشقتم 😂😂

😐😂 الان خودم تو شرایط نا مساعدیم انگیزه بدم نمیگیره

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی  نوسانی میخوندم که خوب نبود

میگم بنظرت من اگه سفت و قوی بخونم جواب میده ؟ 

باهوشما مثلا همیشه شب امتحانی در حد ۳ ۴ ساعت میخونم هیچ وقتم معدل زیر ۱۹ و نیم نداشتم برا کنکورمم از لحاظ تست کم کاری داشتم وگرنه مفهوما برام جا افتادن و وقتی برمیگردم به مباحث قبل یادمه

منم نوسانی ام یروز ک حالم اوکی نیست میشینم گریه و زاری میکنم نمیخونم یه روزم میشینم ۱۲ ۱۳ میخونم

در کل خوب نیست ،اگه نوسانی بودنمو راها میکردم رتبه ام بهتر میشد ،به تهش فکر نکن ،بگو هدفم اینه هر چی میخونم یاد بگیرم 

میخوای من بهت انگیزه بدم ؟ 

نه اخه مشکل من جسمی بخاطر ضعیفی چشم😂

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
میگم بنظرت من اگه سفت و قوی بخونم جواب میده ؟  باهوشما مثلا همیشه شب امتحانی در حد ۳ ۴ ساعت می ...

آره ...

پس تو مدت باقی مونده با تست مرور کن و اگه نهایی داری اونم اوکی کن ...

تست خیلی مهمه برای کنکور 

منم عینکی ام

من هنوز باید برم تازه چشم پزشکی

اها من دیگه رفتم بعد الان بعضی اوقات عینکمو یادم میره میام دست بزنم به چشمم تق میزنم تو شیشه عینک 😂

😂😂😂😂 

اخه دم عیدی میگم خرج میندازم ...