2777
2789
عنوان

شما باشید چه واکنشی نشون میدید؟

362 بازدید | 34 پست

نامزدید ولی تو یه خونه اید و باهم زندگی میکنید

خانواده همسر شام دعوتتون کنن

کنار هم که هستید بعد ۱ ساعت خواهرهمسرتون برادرشو صدابزنه و به بهونه ی مشکلی برن تو اتاق

۱۵/۲۰دقیقم تو اتاق بمونن 

از سرکنجکاوی برید توی اتاق خواهرشوهرتون و ایشون با قیافه ناراحت ولی لحن خوب بگه میشه چند لحظه بیرون منتظرمون باشی

میدونید ی مشکلی واسش پیش اومده اما طاقت تنها شدنش با همسرتونو ندارید

با همسرتون تنها که شدید ازش موضوع حرفاشونو میپرسیدو راجبش کنجکاوی میکنید؟به خودتون این اجازه رو میدین همه مسائل مربوط بهشو بدونید؟همسر موظفه این مسائلو بگه؟

نه 

اون مسئله به من مربوط نیست و حق دخالت هم ندارم 

و کار اشتباهی هم بوده که برید تو اتاق 

در کل به خودشون مربوطه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولاً نمیپرسم و به همسرم فضا میدم و این باعث شده همسرم خودش بیاد همه چیزو برام تعریف کنه رفتارهای بچگانه هم نشون نمیدم مثلا وقتی با خواهرش حرف میزنه نمیرم تو اتاق و یجوری خودمو مشغول میکنم که اصلا متوجه نشه کنجکاو بودم

اصلا از کارشون ناراحت نمیشدم و نمیرفتم ت اتاق

ولی بعدا از همسرم میپرسیدم و. راهنماییش میکردم 

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

نه توی زندگی مشترک همیشه یه سری حرفا هست که از خانواده همسرت نباید بدونی همونطور یه سری رو نباید به همسرت بگی از خانواده خودت

اگر خودشون کمک بخوان میان مستقیما میگن دیگه

بعد روی شخصیت خودتون کار کنید اینکه نمیتونید تحمل کنید مدتی کنارتون نباشن بعدا براتون مشکل ساز میشه کمی مستقل باشید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

نباید کلا می‌رفتی داخل وقتی خصوصی داشتن صحبت میکردن 

و ثانیا اگه همسرت بهت مسائل خصوصی خواهرش رو بگه که صد درصد اون نخواسته تو بدونی مطمئن باش حرف های تو هم میگه پیش اونا 

پس نه بپرس نه کنجکاوی کن اگه کاری از دستت برمیومد بهت میگفتن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵