2777
2789
عنوان

شما باشید چه واکنشی نشون میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست

شاید یه مسئله خصوصی مرتبط با خواهرش باشه که خواهرش هم برادرش رو امین خودش دونسته که بهش گفته 

پس حتی اگه کنجکاو هم بشم سعی میکنم به روی خودم نیارم و بسپارم به نامزدم اگر صلاح دونست بهم بگه اگرم نه که حتما موضوع مرتبط به من نبوده

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو چیزی که به من مربوط نیس دخالت نمیکنم...با هفت سال زندگی مشترک تاحالا نشده یبار از همسرم بپرسم چرا با برادرت قهر کردی چرا آشتی کردی چرا خواهرت فلان .خودمو کشیدم کنار لازم دونست خودش میگه 

خیلی اشتباه کردی رفتی تو اتاق خیلی کار زشتی کردی

فرض کن من خواهر کاری با برادرم دارم مشکلی دارم باهاش حرف دارم نمیخوام کسی بدونه حتی شده مادرم ، تو شرایط بدی هستم اونوقت زنش بیاد وسط

یکی تلفنی میتونه بگه یکی رودرو

کنجکاوی نکن

عجب 
یه خواهر مجرد چه مسئله خصوصی با برادرش میتونه داشته باشه؟

جای اون خواهره که نیستیم ولی شاید ازش راهنمایی میخواسته به یه مشکلی برخورده

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

بهتر بود نمیرفتی 

چرا حس میکردی موضوع مربوط به خودته ک رفتی داخل ؟ 

چیزی دیده بودی ؟

اگر اره 

میگفتی عزیزم صرفا نگران شدم یا ی بهانه جور میکردی 

ولی در کل راجع به گفتنش به شما واقعا باید یسری چیزها رو بگی مثل اینکه با شوهرت چقدر صمیمی هستی 

قبلا هم اینجوری پیش اومده 

مدل شوهرت چجوریه خیلی طرف خانواده‌شون هستن 

و … 

چون هرکسی یا دیدگاه همسر یا پارتنر خودش میاد نظر میده ک توجه شما به این نظرات‌ جالب نیست چون آدما متفاوتن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

اگر میخواست تو بدونی جلو تو میگفت مشکل شو تو دوست داری حرفایی که با خواهرت میزنی و اون نمیخاد شوهرت بدونه شوهرت گیر بده که باید بهم بگی

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394