2777
2789
عنوان

مامانهای نوزاد دار یک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 31 پست

منم همین بودم الان پسرم یک سال و نیم داره شدید وابسته خودم شده و بدون من ثانیه ای جای بند نیست اما خیلی سخت بود تا بزرگ بشه من حتی بعد زایمانم هم بیمارستان تا صبح خودم نتونستم استراحت کنم فقط مراقب نی نی بودم 

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
پس اینایی که توی خیابون یا مهمونی با مسجد و...میبینم کلی هوای نوزاد رو دارن کی هستن؟اینکه توی دنیا ا ...

حق داری،یه کم بزار بزرگتر شه میزاری ساعتی خانه کودک داره بزرگ میشه سختشو گذروندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینایی که توی خیابون یا مهمونی با مسجد و...میبینم کلی هوای نوزاد رو دارن کی هستن؟اینکه توی دنیا ا ...

اطرافتون حتما بچه زیاد هست، یا کلا بچه دوست نیستن

برای من اطرافیانم هم بچه دوستن، هم دوستانم چون  من دوست دارن دخترمم دوست دارن کمکم میکنن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

منم توغربتم احدی ندارم تازه شوهرمم شبکاره صبح میاد ی کله خوابه کلا صفرتاصد بچه داریم باخودم هرجا برم باخودم میبرم ارایشگاهم میبرم ساعت خوابشو میدونم توبغلم میخوابونم ارایشگر کارشو انجام میده.

دیگه چاره چیه

حتی من از روز دوازهم خودم تنهایی بردمش حموم.الان ک ۸ ماهشه حتی ی بار شوهرم کمک نکرده.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم مث تو بودم البته خانوادم نبودن شوهرمم یک خر به تمام معنا

کاش خانواده منم نبودن اونجوری راحت تر میگذشت لااقل میگفتم خب نیستن گرچه الآنم با خودم همین رو میگم..گاهی خانواده های که هوای دخترشان دارن میبینم از درون آتیش میگیرم 

منم شرایط شما رو داشتم شاغل هم بودم واااااای خواهر شوهرم بهم نزدیک بود هر چی می خواست بهش کمک می کردم همین که بچه دار شدم جواب تلفن نمی داد مبادا بچه بزارم پیشش مریض بودم برم دکتر خیلی سخت گذشت ولی گذشت الان برعکس شده اون به من نیاز داره جواب تلفن نمی دم ضایع شده تلاش می کنه ولی زن و شوهر نمی تونیم بهش رو بدیم

منم توغربتم احدی ندارم تازه شوهرمم شبکاره صبح میاد ی کله خوابه کلا صفرتاصد بچه داریم باخودم هرجا برم ...

منم شوهرم نگهبان هست و اکثرا نیس وقتی هم میاد خسته هست حق داره...منم از روز اول خودم بچمو حموم کردم و با بخیه زایمان کارام رو میکردم

منم شوهرم نگهبان هست و اکثرا نیس وقتی هم میاد خسته هست حق داره...منم از روز اول خودم بچمو حموم کردم ...

اره بابا زیاد سخت نگیر دوسه ماه بعد عادی میشه برات.ازکسیم انتظار نداشته باش اینجوری اصاب خودتم راحته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره بابا زیاد سخت نگیر دوسه ماه بعد عادی میشه برات.ازکسیم انتظار نداشته باش اینجوری اصاب خودتم راحته

ممنونم عزیز.دیگه پوست کلفت شدیم بچم بدنیا اومد چشم روشنی کسی نیاورد دیدنم هم نیامد کسی کمک هم کسی نمیکنه وقتی هم آزرده بشی ازشون میگن توقعت رو از دیگران بیار پایین.

من خودم هیچ وقت از کسی انتظار ندارم مسولیت بچه با من باباش نه کس دیگه 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40