سلام خسته شدم فقط همین رو میتونم بگم خدا کنه خدا برام یه معجزه بفرسته من قبل حامله شدم اوضاع مالیم ن تقریبا خوب بود الان چهار ماهمه برای عید شوهرم یک تومن داده که خرید کنم ماشینمون رو هم همین دم عیدی فروختیم خودمم استراحتم بخاطر جفتم که پایینه هیچکس هم کمکم نمیاد یعنی دوست هم ندارم که بیان کمکم خیلی سخته الان فقط تنها دلخوشیم تو دنیا بچمه از خدا میخوام یه معجزه برام بفرسته چون فقط خدا میتونه کمکم کنه بچه ها تورو خدا به حق این شب و روزای عزیز برام دعا کنید خیلی به دعاتون نیاز دارم برای سلامتی بچمم دعا کنید لطفا خیلی دلم شکسته هیجا نمیرم واقعا خسته ام
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
عزیزم دوره ی مقطعیه سال دیگه این موقع هیچی یادت نیست همه چیز هم حل شده
ان شاءالله درست بشه سال دیگه این موقع ان شاءالله دارم با بچم برای عید خونه تکونی میکنیم
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشاالله صحیح و سالم بغلش میگیری... این دوران این سختیارو داره همه هم میگذرونن کم و بیش همین شرایطو.... نماز استغفار رو بهت توصیه میکنم بخونی فوق العادس هم برای روزی هم ارامش هم همه حوایج خیلی مجربه
من واقعا هیچی لباس ندارم لباسای قبل بارداریم اندازم هستن ولی توشون راحت نیستم بعد جالبه چند روز پیش اینجا یه تاپیکی رو باز کردم خانومه تو عقد بود همش شوهرش رو نفرین میکرد که چرا به جای ۶ تومن ۴ تومن بهش داده
انشاالله صحیح و سالم بغلش میگیری... این دوران این سختیارو داره همه هم میگذرونن کم و بیش همین شرایطو. ...
مممنونم عزیزم انجام میدم ولی فکر کنم افسردگی گرفتم همش توی خونه ام حتی خونه مامانم هم نمیرم دلم مرده شده
من واقعا هیچی لباس ندارم لباسای قبل بارداریم اندازم هستن ولی توشون راحت نیستم بعد جالبه چند روز پیش ...
ایرادت همینجاست عزیزم ک خودتو با بقیه مقایسه میکنی هرکسی شرایط زندگیش خاص خودشه ... قدردان همون ی توومن باش خدا برکتشم بهش میده انشاالله بتونی ی لباس خوب بگیری و مجدد بعدا بازم هم بهت میده همسرت...منم استراحتم تقریبا نه جایی میتونم برم نه خونه تکونی میتونم بکنم نه پولی بهم دادن خرید کنم..اما خداراشاکرم چون این پستی و بلندی های زندگی میگذره
ایرادت همینجاست عزیزم ک خودتو با بقیه مقایسه میکنی هرکسی شرایط زندگیش خاص خودشه ... قدردان همون ی تو ...
من خودمو مقایسه نمیکنم برام جالب بود بخاطر پول شوهرش رو نفرین میکرد
من قدر دان شوهرم هستم ولی واقعا خسته شدم دندون درد پا درد تنهایی بیکاری بی پولی خیلی اذیتم ولی باز هم دل سپردم به خدا با خودم میگم حتما امتحان الهیه
خونه مامانم چون طبقه سومه پله ش زیاده منم نباید پله بالا و پایین برم مامانم گفت نیا خطرناکه ما خودمون میایم بهت سر میزنیم چون جفتم خیلی پایین بود لولاینگ بود دکتر گفت فقط استراحت کن البته من کار کوچولو در حدا غذا درست کردن و ظرف شستن انجام میدم
ازشون بخواه بیشتر بیان سرت حوصلت سرنره یا اگه همسایه ای دوستی داری ارتباطتو یکم بیشتر کن
همسایه دارم ولی خیلی بده ازیناست که فقط باید ازش دوری کنی دوست هم دارم ولی چون خونم خارج شهر هست نمیتونن بیان مامان و بابام هم به خاطر اینکه خونم خارج شهره زیاد نمیان