2777
2789

بابایی کجایی ببینی دخترت کمرش شکست کجایی ببینی دیگه تکیه گاهی نداره بابا وقتی گریه میکنم رو شونه های کی سرمو بزارم و زار به زار گریه کنم 😭😭😭و از سختیای زندگی بگم بابایی دلت نسوخت برای بچه ی سه ساله و هفت سالت بابا دلت نسوخت برای جوونی مامان😭😭😭 

بابا وقتش نبود بابا روحمو قلبمو همه چیزمو بردی با خودت

همه بهم دلداری میدن ولی من نمیتونم هیچ جوره اروم بشم 

همه بهم میگن کفر میکنی بزار بگن من میخوام برات زار زار گریه کنم جیغ بزنم 

بابا از هم دور بودیم نتونستم بیام پیشت حتی ازت مراقبت کنم بابا یادته هفته پیش باهات حرف زدم تو گریه کردی و بهم گفتی دیدار به قیامت بابا 😞😭 تو یه چیزی میدونستی  اخ قلبم پاره پارس اخه همه امیدم رفت همه چیزم رفت اخه تو پناه من بودی دیگه به کی پناه ببرم باباااااا😭😭😭😭😭 چجوری اروم بشم چجوری 😭تا ابد حسرت به دل میمونم خدا خیلی غم بزرگی انداخت تو دلم تحملش سخته خیلی سخت بیا به خوابمو ارومم کن 😭😭😭😞😞😞 

برای ارامش دل منو خانوادم دعا کنید 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

صلوات و فاتحه براشون خوندم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و شبی که عزیزت سردخونس بدترین شبه صب نمیشه غم درد ناله اشک ارزوی مرگ...همش تو این شبه

بمیرم برا دلت خدا بی رحمه زود عزیزو میگیره گریه کن زار بزن فقط دلت داغ دیده میسوزه میفهممم کاش هیچ وقت کسی نفهمه چ دردیه

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

خدا رحمتش کنه فاتحه فرستادم 😭🖤

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

خدا بهت صبر و آرامش بده 

چقدر دلم گرفت 

هممون بلاخره یه روزی میریم پیش رفتگانمون 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

خدا خودش بهتون صبر میده 

...

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم