2777
2789

شوهرم قبلنا چند باری بهم خیانت کرده بود

اما خیلی سال بود هیچی هیچی ندیده بودم حتی فالو 

تا این که دیشب دیدم داره پیام میده گفتم کیه گفت سارا

( خانم دوستش که جدا شده از شوهرش)

گفتم چی کار داره ؟! گفت براش کار زدیم 

شوهرم کارش دکوراسیونه ( کنسول اتاق خواب زده بود) 

گفتم تگفتی گفت نیازی نیست بگم

دوستش جدا شده بعد هنوز با زنش در ارتباطه؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

رفت حمام 

پیام هاشونو خوندم برای یه کنسول شاید ۱۰۰ صفحه حرف زده بودن

بعد شوخی های مرض بیشعور و فلان کلی حرف چرت و پرت منم قاطی کردم گفتم شمارشو بگیر اصلا راضی نمیش‌د تا این که من حاضر شدم گرقت شمارشو خاموش بود

رفتم دم خونه دختره

گفت به خدا من نامزد دارم ما قبلا هم با هم شوخی داشتیم فکر نمیکردم

گفتم با همه انقدر راحتی؟ گفت پیاما رو برات میفرستم  فرستاد دیدم تازه کلیشو پاک کرده بود هی اون میگفت حساب و کتاب ما رو بکن شوهرم هی شوخی و فلان ۱۰۰ بار پرسیده بود تا کفته بود اونم چک ۴ ماه دیگه بدون پیش پرداخت 

از دیشب که اومدم کلامی صحبت نکردم اون سارا هم هی زنگ میزنه که ببخشید و بلاکش کردم و نمیدونستم شما ناراحت میشی

میدونین از این میسوزم یک ماه شبا زودتر رز ۱ شب نمیاد خونه کار این‌ سریع انجام داده بدون پول😔😔😔

دو تا بچه دارم راهنماییم کنین 

خیلی دلم شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای کار پیام داده بود

من نمیفهمم مردا خیلی روی رفاقت حساسن، یعنی پیش خودش نمیگه من با زن سابق رفیقم لا.س بزنم رفیقم بفهمه ناراحت میشه

اتفاقی نیفتاده بود که به طلاق برسه ولی به گوشمالی بده حد و حدود ارتباطاش مشخص باشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
هیچ‌کس‌ نیست یعنی؟!😏

عجیبه ملت جون میدن واسه تاپیک خیانت😂

عنوان تاپیک رو هیجانی تر کن 

من نمیفهمم مردا خیلی روی رفاقت حساسن، یعنی پیش خودش نمیگه من با زن سابق رفیقم لا.س بزنم رفیقم بفهمه ...

خیلی پسته 

چه گوشمالی؟! 

با دو تا بچه دو ماهه تا ۱ شب تنهام حتی جواب زنگامم نمیداد یه وقتایی اونوقت کار اینو سریع بدون پول زده این همه هم چت و حرفهای چرت و پرت 

خیلی غرورم شکسته