2777
2789
عنوان

به نظرتون من چطور آدمیم....

59 بازدید | 4 پست

وقتی کسی ناراحتم میکنه یا دلم میشکنه 

خیلی حالم بد میشه گاهی اوقات منم تصمیم میگرم اونارو ناراحت کنم وباهاشون مثل خودشون رفتار کنم 

ولی وقتی حس میکنم کسی از دستم ناراحت شده یا حرفی زدم یا کاری کردم  که قلب کسی شکسته تا مدت ها توذهنمه تا یه جوری از دل اون طرف دربیارم حتی اگه اون بار ها دل من شکسته باشه....

به نظرتون من آدم ساده ایم؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار منو توصیف کردی فکر میکردم فقط خودمم اینجورم ولی من ساده نیسم بیشتر دلرحمم دلم‌نمیاد کسی ناراحت بشه با اینکه خودمو ناراحت میکنن شدید🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

تازه من بدتر از توم طرف اصلا هیچی نگفته ناراحته ازم یا چی

بعد میرم پیام بهش میدم یا مستقیم میگم ازم ناراحتی؟؟؟ بخدا منظوری نداشتم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین