2777
2789

مدل های لپ تاپش خوبه؟؟

اگه بلد بودید مشخصاتشم بگید ، بلدم نبودید که هیچ 🙂

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم خیلی هنگ میکنه رو مخمه

مدلش چجوریه؟؟

منظورم اینه که خیلی پول دادید براش یا یه مدل اقتصادی گرفتید؟؟

چون بیشتر پردازنده مهمه مارک اونقدر مهم نیست 🤔

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ایسوس بخر

ایسوس به نسبت مشخصاتش گرونه ، جدیدا هم افت کرده و لپ تاپش برای کار های سنگین داغ میکنه یکم (حتی مدل های گیمینگ و مهندسیش)

مدل های قدیمیش هم گرونه ، حتی سال ۲۰۲۱ ، در حالی که باید به مرور زمان ارزون تر بشه

الان مدل های ۲۰۲۳ ایسوس خیلییی گرونن

چند ماهه دارم خیلیم راضی cpu i7 نسل 11 و رم 24 گیگ گرافیک 2 گیگ ddr5 و هارد ssd 512 

خدا رو شکر 😊

امیدوارم براتون خیلی کار کنه

موندم لنوو بخرم یا نه

قدیمیا میگفتن بده ولی‌ جدیدا خیلی تعریف میکنن

تا چقدر میخواهی هزینه کنی

لپ تاپ مهندسی میخواستم

برعکی شما میخواستم گرافیک قوی تر بگیرم ولی سی پی یو برام کمتر مهمه ، احتمالا همون i5 کافی باشه برام ولی گرافیک ۴ میگیرم

که متاسفانه حداقل ۳۰-۳۵ میلیونه ☹️

لپ تاپ مهندسی میخواستم برعکی شما میخواستم گرافیک قوی تر بگیرم ولی سی پی یو برام کمتر مهمه ، احتمالا ...

من همین گرافیک واسم کار هام کافیه ولی خب گرافیک 4 همینقدره حداقل 35 باید هزینه کنی به نظرم ارزشم نداره بری cpu نسل پایین تر بگیری واسه گرافیک