2777
2789
عنوان

وقتی دلت بچه دوم میخاد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 161 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آه از بی پولی آه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خیلی ببخشید ولی خانم اون زمان زندگی نمیکردن مثل دستگاه جوجه کشی هر سال باردار  کل زندگیشون صرف ...

بنظرم مادرای ما زندگی بهتری داشتن حداقل مادرخودم ،ماخودمون ۶تا بودیم البته رفاه کاملی هم داشتیم هیچ وقت لباس همدیگه رونپوشیدیم همه جور مسافرت وتفریح داشتیم وصدالبته پدرومادر صبور که وقت زیادی برای بچه هاشون میذاشتن، الا مادرا بی اعصاب بچه ها لوس روابط پدر ومادر داغون و....

خدا ان شاالله کمکت کنه .. واقعا خیلی گرونی شده .. یه زمان ینی ده سال پیش نه ۵۰ سال پیش ها .. با دو ه ...

مرسی عزیزم گیجم ناراحتم نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم

لطفا برام دعا کنید 
اگر کسی تهران سه چهار تا واحد داشته باشه ماهی درآمدش بعلاوه ی اجاره ایی که میگیره بالای شصت هفتاد بش ...

وای نه بسه واقعا چجوری اعصاب حوصلت میکشه به همون دوتا حسابی برس بهترین مدرسه و کلاس و پس انداز خوب مسافرت خوب می ارزه به بچه سوم

She is working on a bio…

من فقط میدونم آدما از حرف مردم بیشتر میترسن تا گرونی...

خودمن حیلی بهش فکر کردم ولی دیدم تنها بودن بچه‌م صددددبرابر ممکنه آسیبهاش بیشتر از آوردن بچه دوم باشه.

برو سرکار یکی دوسال بعدش بیار به امیدخدا.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

ماهایی ک همون بچه اولم نمیده بهمون 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
عزیزم سنت بیشتر شه میفهمی همه چیز شکم سیر کردن بچه نیست  بچه نیازاش خیلی خیلی بیشتر از شکمه

اولین نیاز بچه امنیت روانی هست بعد غذا و ..

ربطی به سن نداره ربط به اطلاعات و پختگی داره

شمایی که سن ملاک میدونی تا الان چند بار پیش اومده خودت با مادرت مقایسه کنی که اطلاعاتت بیشتره یا طرز تفکرات✌️

خدارو شکر من خودم حقوق بگیرم اگر به شوهرم بود یکی هم نمیتونستم بیارم   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مگه تو قراره بزرگ کنی و خرجشو بدی؟یه حرف بزن خودتم خجالت نکشی!

حالا چرا گیر دادین به این بنده خدا منظورش اینه توکل کن به خدا شاید با دومی اومدن همه چیز عوض شد

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩