2777
2789
عنوان

وقتی دلت بچه دوم میخاد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 161 پست
نمیشه .با آن شالله وماشالله کار درست نمیشه باید منطقی رفت جلو

ماخودمون بچه ایم چه گلی به سرپدر مادرمون زدیم جز اذیتشون خودمونم تواین دنیا کم زجر نمیکشیم اونوق میخوای یه بچه رو بیاری ک بگه مامان چزا منو ب دنیا اوردی بازم هرکی یه فکری داره

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش رو داری دیگه چیچیو ارزوشو ببرم تو گور بسه دیگه الان همه حتی اونایی که دستشون بازه هم بیشتر از یکی نمیارن بعدم انقدر غصه نخور خب همه ی خانما کار میکنن انقدر برای خودت غصه درست نکن

She is working on a bio…

😂فکر کردی همسرش غول چراغ جادو  میگه نداره

نه عزیزم ربطی ندارد 

ما پارسال به زور ماهی سه تومن داشتیم چون شوهرم محصل بود 

امسالم محصله ولی رفت یک حرفه یاد گرفت الان درامدمون هفت برابر شده 

کمه؟!

ممنون عزیزم 

منم بچه دوم گاهی دلم میخواد بخصوص دختر بشه،ولی شوهرم اصلا موافق نیست میگه نمیخوام کل عمرم بچه بزرگ کنیم پس کی به خودمون برسیم،فکرش و میکنم درست میگه دیگه زمونه عوض شده ،تو چون فک میکنی از بی پولی نمیتونی بچه دار بشی غصه میخوری،ولی اینجور فکر کن دردسرت تو زندگی کمتره.

ایشالا بهتر بشه وضعتون منم یه پسر ۵ ساله دارم ولی میتونیم تأمین هزینه مالی کنیم البته مستاجریم ماهی ...

خوشبحالت.من همسرم مشکلی نداره خونه وماشین دارم ولی خودم از آینده میترسم

لطفا برام دعا کنید 

عاشق قدیمم که تلپ تلپ بچه می اوردن همشون هم اهل قناعت و قانع لباسهای اولی رو تا به هفتمی میپوشوندن بچه های الان گودزیلان دختر دوساله من اونقدر قرتیه که خدا به دادم برسه🤕

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اومدی وسط سایت عمومی حرف میزنی بعد انتظار داری کسیم جوابتو نده نمیخوای جواب بشنوی بیخود میکنی حرف می ...

شما که اینقدر میفهمی 

نمیدونی جای عمومی باید با تربیت حرف بزنی؟ 

خب تو خودت بی خود میکنی جواب منو میدی

مگه بهت توهین کردم

یا همکلاتم مثل خودتم

توهم وقتی ادب یاد گرفتی و کسی باهات حرف زد بپر وسط. 

نگران تريت خودت باش نه بچه مردم