2777
2789
عنوان

بارداری تو سن بالا خوبه یا بد

10807 بازدید | 28 پست

سلام ازهر نظر کسی بوده تو سن 35 تا 36 باردار شده تازه و راضی بوده که صبر کرده تو این سن باردارشده؟؟

میخوام اقدام کنم موقعیتش رو ندارم پارسال هم همینطور شد همش میگم صبر کنم تا مشکل دیگه م حل بشه بعد از یه طرف هم پا تو 30 سالگی گذاشتم افسرده شدم همش فکر می کنم خیلی سنم بالا رفته و بعد ربسیار می ترسم از بچه دار شدن همش می ترسم از پسش بر نیام یا مشکلاتم صد برابر بشه خلاصه خیلی می ترسم ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارین اینکه زودتر اقدام کنم یا میشه بازم صبر کرد

اشکال نداره می خوام هم خوبیشو بدونم هم بدیشو اینم بگم موقعیتم مکان زندگیمه از خانواده و همه کس دورم و تنهام واقعا تا چند سال هم نمی تونم جای دیگه برم به خاطر شغل همسرم شما بودین با تجربه ای که داشتین اینکارو میکردین یا بازم صبر می کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بارداری تا وقتی شرایط روحی نامناسب داری، مردد هستی، تکلیفت با خودت معلوم نیست بد و سخته.

اول با خودت کنار بیا، افسردگیت رو درمان کن.

آخه کجای دنیا زن سی ساله میگه سنم بالا رفته!

الان تو اوج جوونی و شادابی هستی

وزن شروع ٦٤ .... وزن هدف ٥٧ .... تاريخ شروع 6 آبان ٩٧ 

سلام عزیزم، من فکر کردم منظورت چهل سالکی و به بالاست، من خودم ٣٣ و ٣٤ باردار شدم، هرچند دوست داشتم زودتر بشه ولی شرایطشو نداشتم، اما نزار بالای ٣٥ بره خوب سخت میشه

خوشمزه ترین خوراکی دنیا لپای پسر منه

قطعا بچه داری وقتی کمک نداری سخت تر از حالت عادی هست

ولی باید اولویت هات رو ببینی چی هستن

بعد بنا به اولویتت سختی رو به جون بخری و دیگه غصه نخوری و غر نزنی

بالاخره از نظر جسمی به زن بیست ساله کمتر از سی و پنج ساله ممکنه فشار بیاد

ولی از نظر روحی چی؟

البته بسته به شرایط داره ولی واقعا خیلی مادرای سن بالا موفق تر هستن

ببین من بچه هام ایران به دنیا نیومدن، اونجا زیر بیست و بالای ٣٥ مراقبت ویژه هم برای بارداری هم زایمان میزارن، بین این سن انقد عادیه که تو خونه زایمان میکنن

خوشمزه ترین خوراکی دنیا لپای پسر منه