2777
2789
عنوان

مامانم بهش میگه بی عرضه🤦🏻‍♀️

988 بازدید | 44 پست

سلام دوستان

من با ۱۸ سالمه و با یه پسر حرف میزنم که ۲۴ سالشه ۲ساله باهمیم، امسال خیلی سرم شلوغ بود دانشگاه و درسا و... نتونستم برم عیدی بخرم بهش پول زدم به کارتش

اونم سرش خیلی شلوغه آخر سال به مامانش گفته به من بره بخره یچیزی

حالا به مامانم گفتم بهش میگه یچیز بین خودتونه به مامانش چرا گفته بی عرضه‌س،نظر شما چیه؟

آخه سال پیش مامانش و آبجیش بیرون که بودیم رفتن عیدی یه شال گرفتن بهم که خیلی خوشم نیومد حالا مامانم ازون موقع مونده دلش میگه امسالم یچیز مثل سال قبل میارن دیگه

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

هر چی میخونم بیشتر نمیفهمم 😐😐

چرا تو نی نی سایت هیچکس از حروف اضافه درست استفاده نمیکنه 😩 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی میخونم بیشتر نمیفهمم 😐😐 چرا تو نی نی سایت هیچکس از حروف اضافه درست استفاده نمیکنه 😩 

😂😂😂

خلاصش اینه نامزد به قول نینی سایتیا میخواد بهم عیدی بده خودش نمیره بخره مامانشو فرستاده

مامانم میگه کارش بده بی عرضس چون یچیزیه بین خودتون

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
سلام عزیزم قصد ازدواجم داری باهاش؟؟؟؟

الان نه راستش خیلی بهم کمک کردیم خانواده هامون در جریانن البته بجز بابام

طرف پسره که همه میدونن،حداقل ۴ ۵ سال دیگه آره بهش فکر مبکنیم و میاد جلو

بنظرم همین که به فکرت  بوده با وجود مشغله هایی که داره خودش کافیه

چی بگم والا مامانم برگشته مبگه بازم یه شال ۱۰۰ تومنی میگیره واست دیگه خیلی بهم برخورد اصلا

دوست پسرته یعنی؟ چقدر مامانا راحت شدن، یادمه ما یه کادو میگرفتیم هزارجا قایم میکردیم

نزدیک ۱۰ ماه مخالف بود رفت بنده خدا باهاش حرف زد بعد چند وقت قبول کردش مامانم

وای     خودت یه طوری سرهم بندیش کن    

بد نوشتم؟😂😂

چی بگم والا مامانم برگشته مبگه بازم یه شال ۱۰۰ تومنی میگیره واست دیگه خیلی بهم برخورد اصلا

خب میدونی توهم برای هدیش تایم نذاشتی و راحت ترین چیز رو براش انتخاب کردی و خب دیگه حداقل جلوی مامانت یه طوری رفتار کن خوشت اومده از کادوشون که چیزی نگه بهت  

هر چی میخونم بیشتر نمیفهمم 😐😐 چرا تو نی نی سایت هیچکس از حروف اضافه درست استفاده نمیکنه 😩 

ببخشید بنظرتون( از من )درسته یا (واسه من)؟؟؟؟

من همیشه متعجبم تو نی نی سایت هی میگن از من اینجوریه از من اونجوریه !!! بعد دیگه گفتم شاید من غیرعادیم!

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی