2777
2789

بچم جمعه ی قبل بالا اوردوعلائمش شروع شد۱۸ماهشه ودکترهم بهش برای بالا اوردن دمیترون داد،منم تا ۵رور بهش دمیترون دادم بعدقطع کردم،کلا هیچی نمیخوره فقط شیر که اونم روز سه بارچهارباربالا میاره چیکار کنم به نظرتون اخه رفلاکس هم داره از تولدش به اینور،فاموتیدین هم میخوره به نظرتون این رفلاکسشه یا همون ویروسه؟بچه های شمام اینطوری شدن؟اخه رفلاکسش اصلاتقریبا خوب شده بود

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
ببرش یه دکتر دیگه عزیزم 

خیلی خسته شدم گلم،بچم مریض شده بود اصلا سرفه هاش خوب نمیشد دوباره بردمش دکتر این ویروس و گرفت اومدیم خونه باز بردمش دکتر،پس فرداشم بردم دوبارم سرم زدمش ،شبانه روز سه ساعت بیشتر نمیخوابم

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خسته شدم گلم،بچم مریض شده بود اصلا سرفه هاش خوب نمیشد دوباره بردمش دکتر این ویروس و گرفت اومدیم ...

خدا کمکت کنه واقعا سخته من دو هفته پیش پسرم این ویروس لعنتی رو گرفت تا یه هفته تب داشت مردمو زنده شدم خدا نصیب هیچ کسی نکنه.باورکن پنج تا دکتر بردم از دکترای تهران گرفته تا شهر خودمون

خدا کمکت کنه واقعا سخته من دو هفته پیش پسرم این ویروس لعنتی رو گرفت تا یه هفته تب داشت مردمو زنده شد ...

ممنونم عزیزم