2777
2789
عنوان

کاربر آقا هستم،لطفا نظر بدید...

1712 بازدید | 89 پست

به نظرتون پسری که ۲۵ سالشه برای مهمونی تیپ اسپرت بزنه بهتره ؟

یا یه تیپ رسمی کت و شلوار یا پیراهن تو شلوار و ...؟

همش میترسم جلوِه ی مذهبی هارو خراب کنم همیشه بهترین لباسا و گرون ترین و بهترین عطر هارو میزنم ک نگن مذهبی ها فلانن و...

آقا من ازین پسرایی ام ک آشغالم بخوام بندازم باید لباس بیرون بپوشم خیلی حساسم رو ظاهرم...😂

شمام رو ظاهرتون خیلی حساس هستید؟

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون از ماها کی بود ؟؟؟؟ خانم های نی نی سایت یا آقایون 🤔🤔🤔🤔

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بله برادر منم دقیقا همینه...میخواد اشغال ببره سر کوچه انگار میخاد‌بره خواستگاری اینقد‌تیپ میزنه....

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))