2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین شوهرم داره دق مرگم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
یکساله ، ن بخدا میگه فقط مامان و خواهر من بیاد

بگو چون داداشتم نیست بره بیرون یه دوساعتی که بی احترامی هم نکنه به زنداداشم بگو خواست تنها باشیم.بگو‌منم بلدم تلافی کنم این خونه خونه منم هست از زیر بوته به عمل که نیومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام مادر  و خواهرش که اومد همش اخم و تخم کن دعوا راه بنداز عرصه رو براش تنگ کن باهاش حرف بزن بگو یاخانواده جفتمون میان یا مال توام نیان یا اینکه خانوادت اومدن اصلا محل به غر غر و اخم و تخمش نزار و با خانوادت بگو بخند 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

شوهر منم همین بود. ۱۰ سال درگیرش بودم. وتا اینکه تلافی کردم و مادرش رو راه ندادم. یه دو سالی اصلا نذاشتم بیاد حالا دیگه کاریم نداره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

شوهر منم از مهمونی رفتن خوشش نمیاد 

مهمون هم زیاد حال نمیکنه 

من مهمونامو دعوت میکنم یه هفته قبل بدون اینکه شوهرم بدونه هر روز هم کم کم خریدما میگم میخره نمیفهمه که بخاطر مهمونه

روز آخر که فرداش مهمون داریم بهش میگم فلانی زنگ زده میایم خونه اتون ای وای من چیکار کنم نتونستم بهانه بیارم حوصله ندارم 

حالا نفرشون زیاده مرغ هم کم داریم ای وای چیکار کنم 

خودمو میزنم به اون راه 😂😂😂😂😂😂

شوهرم میگه اشکال نداره حرص نخور چی لازم داری بخرم میگم هیچی همه چی هست فقط فلان چیز کمه از اون بخر 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://like.timefriend.net/17104097063508730

رو نده ها غر میزنه که بزنه من فکر کرد با زنداداشت مشکل داره تا خوندم مادرتم اومدنی همینکارو کرده توهم بزن خودتو هوچی بازی بگو بخوای اینکارو کنی منم خانوادت اومدنی همینکارو میکنم

اصلا همچین آدمی نبود، مادرشوهرم با من بده اون یادش میده

بهش بگو زنداداش من معطل یه شلم نیست که به خاطر غذا بیاد خونه ما، احترام قائل شده بیاد من در جواب محبتش گفتم شام بیا. دلت رو بزرگ کن. این کارا چیه می کنی. رزق و روزی و برکت از خونت پر می کشه میره . 

چرا هر چیزی مینویسم اینجا پاک می‌کنند جواب بدین🤟👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦🦱🦱🦱🦱🦱🦱👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣