2777
2789

دوستان منم چند سال پیش اربعین حسینی نذر آش داشتم ولی سبزی آش پیدا نکرده بودم خیلی حالم بد بود اون شب که خوابیدم دیدم مادربزرگم که چند سال پیش فوت کرده اومد دستم و گرفت گفت باهام بیا اون تونلی رفتم تاریک بود داشتم با مادربزرگم میرفتم پسرم تو خواب جیغ زد دست مادربزرگم و ول کردم دیگه اونجا رو ندیدم 

من تجربه مرگ نداشتم فقط ی بار تو خواب داشتم به خدا نزدیک میشدم آرامشی رو احساس کردم که هنوز بعد چند سال بهش فکر میکنم حسش میکنم 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من تجربه مرگ نداشتم فقط ی بار تو خواب داشتم به خدا نزدیک میشدم آرامشی رو احساس کردم که هنوز بعد چند ...

منم تجربشو ندارم ولی زیاد خواب میبینم مثلا چند ماه پیش خواب دیدم تو حیاط حرم امام رضا داشتم زجه میزدم یکی اومد بهم گفت برو داخل حرم گفتم نمیتونم من خیلی گناهکارم گفت پاشو برو امام رضا میبخشتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر آشغال و عوضی من انقدر منو زده بود توی سرم با لگد که بیهوش شده بودم مثل اینکه سه روز بیهوش بودم و جالبه من خواب دیدم سه تا خرس سیاه پشمالوی بزرگ و بسیار ترسناک که بزرگیشون اندازه یک اتاق و بلندیشون اندازه دو طبقه بود منو می‌کشیدن به سمت بالا و یک عروسک کوچولو منو می‌کشید به سمت پایین وقتی منو می‌کشید به سمت پایین به شدت حالم بد می‌شد و دوست نداشتم بیام سمت پایین و دوست داشتم با همون هیولاها برم چون احساس سبکی می‌کردم آخر سر که دیدم عروسک ولم نمی‌کنه گفتم چی میگی من دیگه این دنیا رو دوست ندارم بزار برم دخترم هم چهار ماهش بود و عروسک بهم گفت دخترت به خاطر دخترت کسی نیست دخترت رو نگه داره لطفاً برگرد لطفاً چشاتو باز کن و وقتی بیدار شدم و شوهر احمقم بچه چهار ماهه رو با من بیهوش تنها گذاشته بود و رفته بود بیرون که دیدم دخترم داره توی جاش بازی می‌کنه

اون اولین بیهوشی بود وگرنه بعد اون هم چند بار بیهوش کرد  اما تاشب بیدار شدم نکرده بود ببره دکتر

ببخشیدا ولی خاک تو سر نفهمش کنم اگه خدای نکرده یه اتفاقی برات بیافته چه غلطی میخواد بکنه اون طفل معصومت چه گناهی کرده