2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفا

76 بازدید | 7 پست

یه دختر پنج ساله دارم که بارداری خوبی نداشتم براش، از دست خانواده همسرم خیلی حرص و جوش میخوردم و گریه میکردم الان دخترم خیلی عصبی و لجباز و گریه میکنه، باباشم اصلا نزاشت درست تربیتش کنم هیچوقت نه نشنیده همیشه هرچیزی خواسته رو بهش داده حتی چیزایی که نباید،  سرهرچیزی انققدددد گریه میکنه و داد میزنه  تا بدستش بیاره، هرگز بهم چشم نمیگه هیچ حرفیو قبول نمیکنه و بابد حرف خودش باشه خیلی خسته شدم دوست ندارم بزنمش ولی امروز تصمیم گرفتم بزنمش با اینکه میدونم درست نیست تو رو خدا بگید چیکارکنم 

خانواده همسرت و باباش رو بزن

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بهترین کار بی توجهی ب گریه و داد بیدادشه   حداقل بفهمه ک مامانشو با اینکار نمیتونه ...

تو خونه اینکارو میکنم ولی تو مهمونی ابرو نمیزاره برام، الان از دیشب بچه خواهرشوهرمو مجبور کرده پیشش بمونه اونم دلش واس مامانش تنگ شده دوست داره بره ولی وقتی گریه دخترمو میبینه نمیره،هرروزم دارم باهاش صحبت میکنم ولی اصلا متوجه نمیشه و باز حرف خودشو میزنه 

تو خونه اینکارو میکنم ولی تو مهمونی ابرو نمیزاره برام، الان از دیشب بچه خواهرشوهرمو مجبور کرده پیشش ...

بهش توضیح بده بگو تو اگه بری بمونی خونه کسی دلت برا من تنگ نمیشه اینم دلش تنگ شده بره مامانشو بغل کنه بوس کنه میاد باز 

دختر من سه سال و نیمشه با نکن و نه لجبازی میکنه فقط باید لوسش کنی نازش کنی تا دست برداره 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
بهش توضیح بده بگو تو اگه بری بمونی خونه کسی دلت برا من تنگ نمیشه اینم دلش تنگ شده بره مامانشو بغل کن ...

هزار بار براش توضیح دادم میگم مامانش و خودش ناراحت میشن میگه اگه بره هم من ناراحت میشم ، خودخواه شده