2777
2789
عنوان

داداشم😐😐🤣🤣🤣🤣

356 بازدید | 28 پست

آقا تا دیروز هر دوست دختری که میخواست بگیره شکل من می‌گرفت مثلأ به مامانم می‌گفت فلانی کپی فاطمه هست 

حالا امروز میخواست منو حرص بده با جدیت گفت اگه من یه زن بگیرم خوشگل تر تو ناراحت میشی😐🗿 

منم بهش گفتم تو خوشگل تر پیدا کن😝 بعدم باعث افتخاره 

ولی خداییش حال آدمو بهم میزند زن ذلیله مثلأ من غذام بد شده بود ایراد گرفت گفتم اگه زن خودت بود چی گفت اون زنمه چیزی نمیتونم بهش بگم😐🗿

یا میگه من یه زن رزمی کار می‌خوام که اگه اذیتش کردم بگیره منو بزنه😐 

عکس نمیزارما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دای دقیقا داداش منم همینو مبگه

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋