2777
2789

پلیز

ممنون

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

عاشق کوفته تبریزی ام ولی خو وا میره

پر آرد هم مزه ی آرد میگیره

یه بار هم دادم شوهرم حسابی ورزش داد ولی بازم چندان فایده نکرد

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چندتا تخم مرغ میزنی

نه گوشت هم خودم چرخ میکنم کاملا بدوم چربی

خخخخ آره اعصاب خردکنه من مرض دارم یه بار برای مهمون درست کردم انقدرررررر استرس کشیدم دیگه توبه کردم واسه مهمون درست کنم

خب چی درست کنم با ۳ پیمونه برنج خیساندوندیده شده؟؟؟

سلام من بلد نیستم تاپیک بزنم خواهش میکنم راهنمایی کنید 

پسرم سیزده ماهشه از دیروز تب شدید داشت تا 40هم میرفت با بروفن میاوردم پایین بردمش متخصص گفت عفونت گلو داره و یه ازمایش خون ازش بگیر ولی چون تبش اومده بود پایین دیگه ازمایش نگرفتم حالا چند ساعته دمای بدن پسرم پایین بین 34تا 35متغیره خیلی نگرانم

فاطمه جون ببرش درمانگاهی جایی عزیزم من خودم نمیدونستم ولی اینجا شنیدم دمای پایین هم خوب نیستش

البته منم قبلا پیش اومده پسرم بعد از تب دمای پپبدنش افت کرده ولی نمیدونستم ممکنه بد باشه تازه خوشحالم میشدم ولی اینجا شنیدم خوب نیست

فکر نکنم خطری داشته باشه چه عرض کنم

میخوای تاپیک بزن

وارد سایت که میشی بالا سما راست گزینه ی دوم نوشته تبادل نظر میری اونجا. میای پایین صفحه موضوعات مختلف نوشته میری توی مثلا گزینه ی مشاوره پزشکی. وارد اون قسمت که شدی بالاش نوشته موضوع جدید نیری اونجا تاپیک میزنی