2777
2789

سر امتحان دینی دوست صمیمیم نیم نمره کم داشت بعد معلم گفت هرکی بیاد با صوت قران بخونه بهش نمره میدم

اونم رفت خوند و واقعا بد خوند ولی معلم بهش نیم نمره داد(به چند نفر دیگه هم همینطوری نمره داد) 

منم برگشتم به دوستم گفتم تو نمره مفتی گرفتی 

بعد معلم پرسید برا امتخان دینی تا ساعت چند بیدار بودید اونم الکی گفت من کل شبو بیدار بودم(قبلش بهم گفته بود که میخواد دروغ بگه) 

من بلند گفتم بابا داره دروغ میگه

بعد از اتمام کلاسم رفتم به معلم گفتم نباید نمره میدادی و ما امسال نهایی داریمو و.... 

بعدش با دوستم سرسنگین شدم که باز اون اومد طرفم

یبارم بهم گفت بیا بریم بیرون گفتم من بیرون رفتنام رو رفتم خودت برو

یبار بعد چند روز منو دید دو بار بغلم کرد برای برای دومی میخواست بلندم کنه گفتم نکن

ولی الان سه هفته هست یه کلمه هم باهام حرف نزده

اشتباه از منه؟ 

اره خیلی حسودی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

قبلا تاپیک زدی. اون دوستت درواقع خودتی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به توربطی نداشت نمره ی اون،واضح بهش نشون دادی که حسودی میکنی بهش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

قطعا از رفتار تو بوده

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بله عزیزم.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
پیامتو پاک کن لطفا 

چرا واقعا؟ خوشت میاد هی تکرار کنی این تاپیک رو بقیه توهین کنن؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist