2777
2789
عنوان

قضاوتم میکنید؟ هرچی میخواید آزادید ک بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بحث قضاوت نیست من خودم دبیرستانی ام. کسی شبیه تو   تو کلاس باشه بره بگه به معلم بگه چرا نمره دادی و فلان هیچکس دیگه باهاش حرف نمیزنه!!  دوستت نباید اصلا سمتت میومد. براش متاسفم که باهات ادامه داده 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

هم سن شما بودیم حاضر بودیم برای رفیقامون قلبمونو از سینه‌مون دربیارن بدن بهشون برای نیم نمره که لازم داشته و جرات کرده رفته جلوی جمع و آبروی خودشو برده و حتی دروغم گفته برخوردت اینه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

صدرصد شما واسش دشمن بودی تا دوست اون نمره خوب بگیره چیزی از تو کم نمیشه 

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

قیافه منی که به دوستم تقلب می‌رسونم ،چون که نخونده بود:😑ها؟ 

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

همیشه خودم نردبون شدم تا دوستم بالا بره برای همین اشتباه کردی دوست و رفیق با هم کلاسی فرق داره ازش عذر خواهی کن نزدیک سال نو هستیم از دلش در بیار حتما 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عزیزم به خودم مربوطه چند بار یه تاپیکو میزنم یا نمیزنم

درسته، همچنین پاک کردن و نکردن پیام های خودم دست خودمه.

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

قبلا تاپیک زدی. اون دوستت درواقع خودتی

والا ...یه دختربچه مردم رو چی فرض کرده نمیدونم...بعد من میگم فضای نی نی سایت همش دروغه یه عده گارد میگیرن😤

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵