2777
2789
عنوان

واقعا سختمه خونه ما

462 بازدید | 28 پست

هیچوقت تمییز نمی مونه بخدا جدی میگم تا الان بیدارم به تمیزکاری صبح زود هم بچه ها بیدار میشن انقدر خوابم میاد فکر ناهار فردام چکار کنم چرا تایم کم میارم اخه

بهترین خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار چی😂😂مگه ماه رمضون نیس

بگو ع مگه روزه نیستین شماها😆خودتو از شر ناهار خلاص کن

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

خونه ما هم همینه ولی تو خونمون بچه کوچیک نداریم کاش داشتیم میگفتم حداقل کار بچست.. همش حررررص می خو ...

واقعا خسته ام کاش لااقل شوهرم روزه میگرفت

بهترین خودت باش
ناهار چی😂😂مگه ماه رمضون نیس بگو ع مگه روزه نیستین شماها😆خودتو از شر ناهار خلاص کن

دوتاشون که بچه ان می مونه اون خرس گنده تو عمرش تا حالا نه نماز خونده نه روزه گرفته

بهترین خودت باش
تقسیم کار بعد نه اینکه بگی الان فلان کارو بکن  مثلا جمع کردن سفره کلا به عهده فرانسه این طوری

فرانسه سفره رو جمع کنه، مصر پیازا رو خورد کنه، آلمان ظرفا رو بشوره، آمریکا حیاطو جارو بزنه، هند بره نون بگیره و...ایرانم کار براش خوب نیست بشینه باقلوا بخوره😁

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب شبو میخوابیدی فردا ک بچه ها نیستن تمیزکاری میکردی بعدشم لازم نیست همیشه خونه برق بزنه 

یا باید خودمونو بکشیم همیشه درحال تمیز کاری باشیم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
فرانسه سفره رو جمع کنه، مصر پیازا رو خورد کنه، آلمان ظرفا رو بشوره، آمریکا حیاطو جارو بزنه، هند بره ...

تعداد زیاد گفتی اینی که میگی بیشتر شبیه خوابگاه بود😂🙏🏻

بهترین خودت باش