2777
2789
عنوان

واقعا سختمه خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 28 پست
خب شبو میخوابیدی فردا ک بچه ها نیستن تمیزکاری میکردی بعدشم لازم نیست همیشه خونه برق بزنه  یا ب ...

اخه به محض اینکه کثیف میشه تیکه پرونی هاش شروع میشه امشب اومده به تیکه انداختن خانم تمییز خانم تمییز برعکس منظورشه

بهترین خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ما هم همینه ولی تو خونمون بچه کوچیک نداریم کاش داشتیم میگفتم حداقل کار بچست.. همش حررررص می خو ...

اووف من بچه ها کنار متاسفانه خودمم ذهن و اطرافم آشفته میکنم

بهترین خودت باش
بچه ها کجا نیستن ور دل خودمن 

فک کردم مدرسه این  در کل از خوابت نزن خیلی سخته نخوابی وبچه داری و شوهر داری هم بکنی کارو همیشه میتونی انجام بدی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اخه به محض اینکه کثیف میشه تیکه پرونی هاش شروع میشه امشب اومده به تیکه انداختن خانم تمییز خانم تمییز ...

بگو شرمنده فقط ب بچها میرسمو ناهار شامتون خدا صبرت بده☹️

فک کردم مدرسه این  در کل از خوابت نزن خیلی سخته نخوابی وبچه داری و شوهر داری هم بکنی کارو همیشه ...

کاش می‌شد میره با مادرش پشت سرم غیبت کردن که من تمییز نیستم خداشاهده امروز ۵بار تلویزیون دستمال کشیدم بازم جای انگشته بعد اومده میگه تلویزیون با رد انگشت نمیشه دید الله و اکبر تلویزیون کاش تو حلقش فرو ببرم

بهترین خودت باش
بی ادب . بخاطر همین فان، دو هفته تعلیق شدم.

دیگه شرمنده اخلاق ورزشیتم😆 من مقصر تعلیق شدن شماا نیستم  

این ک تعلیق میشی ب خاطر زبون تند وتیزته 

ب قول بابا پنجعلی بفهم نفهم😂😂😂😂😂

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

بگو شرمنده فقط ب بچها میرسمو ناهار شامتون خدا صبرت بده☹️

تنها کاری که تو زندگی کمک حالم هست میریم بیرون بچه ها میگیره البته باهم میریم خونه اصلا دست نمیزنه به هیچی چرا بالکن میشوره فقط اونم برای سیگار هاش که کسی نفهمه خودش سیگار میکشه

بهترین خودت باش
کاش می‌شد میره با مادرش پشت سرم غیبت کردن که من تمییز نیستم خداشاهده امروز ۵بار تلویزیون دستمال کشید ...

اه چقد بد  خیلی نچسپن مردایی ک ب کارای خونه گیر میدن  بگو تو وسواسی  من خودمو بکشم؟ اینجوری ک خودت نابود میشی انقد کار کنی ادم بچه داشته باشه ک خونه تمیز نمیمونه  ینی مادرش انقد تمیزه ک بیاد از تو ایراد بگیره