2777
2789
عنوان

پسرم اصلا مشق نمینویسه بخام جدی باشم باهاش زود میترسه و.‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 51 پست

من مشقامو همیشه مامانم می‌نوشت همیشه ام شاگرد اول بودم مامانم درسو برام میخوند منم تلویزیون نگا میکردم ولی بازم یاد میگرفتم🤭

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین کارو کردم بهش گفتم ویس بده بهش بگو باید همش روانخوانی بفرسته طفلی اونم ویس فرستاد پسرم مت ...

من نفهمید شانسم خخ ولی واقعا بچه ها حالا حساب نمیبرن دیگه واقعا اعجوبن

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
منم همین کارو کردم بهش گفتم ویس بده بهش بگو باید همش روانخوانی بفرسته طفلی اونم ویس فرستاد پسرم مت ...

پسر من اصلا محل نمیزاره

فقط باید معلم تنبیهش کنه ک بنویسه

ولی منم اینو نمیخام چون عذاب وجدان میگیرم

بعد ترسو هم هست در طول روز اذیت بشه شبا تو خواب گریه و ناله میکنه

من مشقامو همیشه مامانم می‌نوشت همیشه ام شاگرد اول بودم مامانم درسو برام میخوند منم تلویزیون نگا میکر ...

منم مثل خرررررررر می‌خوندم ولی باز خر بودم نمی‌دونم چرا مامانم میگه تعجبم اینقدر میخوندی و نمره هات پایین بود من چون استرس داشتم خراب میکردم 

طبق صحبت مشاور کودک مینویسم برات

۱. اصلا وارد رابطه معلم و دانش آموز نشو. تو مادر هستی و مادری کن براش. بخاطر درس نخوندن و این چیزا نه دعوا کن نه تهدید نه تنبیه. بذار خودش عواقب اشتباهش رو ببینه و بفهمه . البته به معلم تذکر بده جلوی جمع حق تخریب شخصیت بچه رو نداره تا اعتماد به نفس و عزت نفسش خرد نشه

۲.حتی اگه مشق ننوشت چیزی نگو. راهنمایی کن. مهربون صحبت کن ولی تذکر و دعوا اصلا

۳. از معلم و مدرسه براش غول نساز. مثلا بگی اگه ننویسی معلم اینکارو میکنه یا میام مدرسه میگم و از این جور حرفا که خیلی از مادرا میگن

پسر من اصلا محل نمیزاره فقط باید معلم تنبیهش کنه ک بنویسه ولی منم اینو نمیخام چون عذاب وجدان میگیر ...

به معلم بگو اسم نبره ولی لفظی بگه هرکسی در طول روز تمرین نکنه

دیگه شاگرده من نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پسر من اصلا محل نمیزاره فقط باید معلم تنبیهش کنه ک بنویسه ولی منم اینو نمیخام چون عذاب وجدان میگیر ...

ببین معلم که غول نیست اگه میخوای اذیت نشی ی ویس بگو بفرسته اونم نمیاد دعوا کنه که تازه الان می‌ترسی تو کلاس که دنبالش نیستی الان خودت اذیتی خب وقتی معلم بخواد ازش می‌دونه تکالیفش باید انجام بده 

منم مثل خرررررررر می‌خوندم ولی باز خر بودم نمی‌دونم چرا مامانم میگه تعجبم اینقدر میخوندی و نمره هات ...

منم یادمه هیچی تو خونه درس نمیخوندم و همیشه بهترین بودم

ولی خواهرم ۵صبح تو سرما میرفت تو حیاط درس میخوند 

همیشه نمره اش از من کمتر بود

بعضیا مطالبو سر کلاس میگیرن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
طبق صحبت مشاور کودک مینویسم برات ۱. اصلا وارد رابطه معلم و دانش آموز نشو. تو مادر هستی و مادری ک ...

وای من همه اینا رو انجام دادم

بعد دیدم پسرم انگار تو کلاس خجالت میکشه

و از معلم میترسید

ولی دیگ بهش نگفتم

من نگران درسشم میگم اگ مردود بشه بعدا  ناراحت نشه بابت این

منم یادمه هیچی تو خونه درس نمیخوندم و همیشه بهترین بودم ولی خواهرم ۵صبح تو سرما میرفت تو حیاط درس م ...

خیلی حس بدیه واقعا دوست من تو کلاس میخوندی نمرش بالاتر من میشد من اینقدر ناراحت میشدم این استرس من همه را خراب میکرد هنوزم که هنوزه دوران مدرسه برام بدترین دورانه چون خیلی زحمت می‌کشیدم و نتیجه نداشت