2777
2789
عنوان

پسرم اصلا مشق نمینویسه بخام جدی باشم باهاش زود میترسه و.‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 51 پست
سعی کنید کلاس اول که پایه س خیلی باهاش کار کنید پسره من تازه ریاضیش خیلی خوب بود کلاس اول اما دوم که ...

اگ بشینه تمامه وقتمو براش میزارم

ولی اصلا گوش نمیده همون لحظه ک میخاد بره مدرسه تازه میاد یادش ک مشق داره

وای من همه اینا رو انجام دادم بعد دیدم پسرم انگار تو کلاس خجالت میکشه و از معلم میترسید ولی دیگ ب ...

نه اصلا

الان افتاده روی لج

میدونه تو حواست بهش هست پس میذاره بری و بگی تا انجام بده

وقتی ببینه انجام تکالیف وظیفه خودشه کم کم یادمیگیره خودش انجام بده اگه هم انجام نداد یاد میگیره تاوان اشتباهش رو بده پس از این به بعد بهتر از قبل پیگیر کاراش میشه و کم کم برنامه ریزی درسی رو یاد میگیره. زمان بر هست ولی شدنیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من اصلا محل نمیزاره فقط باید معلم تنبیهش کنه ک بنویسه ولی منم اینو نمیخام چون عذاب وجدان میگیر ...

الان خیالش راحته خودش انجام نده مامانش انجام میده 

اینجوری و با این ترسش از مدرسه ۲سال دیگه بیزار از درس و مدرسه میشه

اره

خب نه دیگه بهش بگو عصر یا شب زمان بده بگو مثلا تا قبل شام میتونی تکلیف بنویسی دیگه اجازه نداری بنویسی اگرم ننوشتی خودت جواب معلم میدی . سخت وایسا جلوش اجازه نده صبح بنویسه دیر تر صداش کن حاظر شه اگه سرویس داره بگو که جا میمونی نمیتونی بری و..  شما چون یهش صبح فرصت میدین اونم میشینه مینویسه . به معلمش باید میگفتین نترسین دعوا نمیکنه تذکر میده معمولا تو کلاس به همه میگن که شخصی نشه . 

ریاضی رو با بازی و قصه و شعر بهش بگو حتما جذب میشه و توجه میکنه .. باهوشه و میدونه شب نشد صبح میتونه بنویسه.  برادر زاده من آخر شب گریه میکرد ننوشتم معلم ناراحت میشه دعوا میکنه پدر مادرش سخت وایمیستادن که نه دیگه زمان خوابه و... حتی صبح میگفت بنویسم میدید خواب میمونه یا جامیمونه کم کم یاد گرفت

نه اصلا الان افتاده روی لج میدونه تو حواست بهش هست پس میذاره بری و بگی تا انجام بده وقتی ببینه ان ...

ینی من دیگه بهش نگم‌؟

اگ‌معلم ازم بپرسه چرا تکالیف ننوشت چی بهش بگم

یا اینکه وقتی دیقه نودی میاد پای مشقا چیکار کنم

چون دیر میشه مدرسه

بعدش اگ بگم نه بهت نمیگم میگه خب نمیرم مدرسه

اصلا موندم چکارش کنم

ینی من دیگه بهش نگم‌؟ اگ‌معلم ازم بپرسه چرا تکالیف ننوشت چی بهش بگم یا اینکه وقتی دیقه نودی میاد پ ...

من خودم بچه بودم صبح قبل رفتن به مدرسه مشق مینوشتم همیشه خ‌اهرم کمکم میکرد

یه روز گفت دیگه نمی‌نویسم برات. منم جدی نگرفتم. وقتی رفتم مدرسه و دیدم دفتر مشقم خالیه و دعوا شدم دیگه هر روز به موقع نوشتم چون میدونستم خواهرم دیگه نمینویسه

اگه معلم پرسید چرا ، بگو شما معلمش هستی براش توضیح بده که اصلا چرا باید مشق نوشت و چطور باید نوشت. اینکه من براش بنویسم چه فایده ای به حالش داره

من خودم بچه بودم صبح قبل رفتن به مدرسه مشق مینوشتم همیشه خ‌اهرم کمکم میکرد یه روز گفت دیگه نمی‌نویس ...

من براش هیچ وقت نمینویسم

ولی همون دیقه نودی نوشتن کل کار و زندگی و ارامش منو میگیره

✅ اگر به درس خواندن و تكاليف فرزندتان رسيدگى ميكنيد، مراقب باشيد كه استرس و اضطراب حافظه را ضعيف ميكند.

❇️ وقتى انسان دچار استرس ميشود هورمون كورتيزل ترشح ميشود، و اين هورمون تاثير مستقيم بر هيپوكمپس مغز كه مركز حافظه است خواهد داشت.

❎ بنابراين نق زدن، داد زدن، عصبانى شدن، تنبيه كردن، محروم كردن، تهديد كردن كودك براى درس خواندن و انجام تكاليف نتيجه عكس خواهد داشت

💢 به هر مقداري كه براى درس خواندن به فرزندتان فشار بیاوريد درس خواندن برايش مشكلتر خواهد شد.

نگاه کن من معلمم واقعا گاهی وقتا تذکر جدی جوابه ها..

البته تذکر معلم رو بزار برای آخر. 

تو خونه باباش یه تذکر بده بهش

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

ببین پوستر هایی مخصوص فارسی وریاضی هست اونارو بگیر بزن به دیوار اتاقش من زدم به دیوار آشپزخانه هر روز جلو چشمش هست یه وقتایی میبینم داره ترکیب هارو از اول تا آخر تند تند میخونه یا ریاضی رو میپرسم اگه گفتی بعد از ۷۹ چند میشه لااقل اینطوری عید افت نمیکنه از مشق متنفره