سلام امشب بعد از چندددد وقت مادرشوهرم شام دعوتمون کرده بود باغشون تا رفتیم دختر خواهرشوهرم و دختر جاریم که هز دختر من دوسال بزرگترن تا دیدن رفتند و بعد هز ۱۰ بیست دقیقه اومدن و با احوال پرسی کردند ولی بچم اصلا اعتنا نکردند در صورتی که دخترم لصلا باهاشون هیچ مشکلی نداره ولی همون سالی یه بار یا دوباری که همو میبینن اذیتش میکنند و اعتناش نمیکنند تا اخر مهمونی همینطور بود و سر سفره قاشق دخن هم نیکردند تا لج دختر منو در بیارن منم هیچی نمیگفتم که نگن نگا نو بچه ها دخالت کرده وبی تا شام خوردیم سریع حاضر شدم و اومدم خونه چون واقعا من به جا بچم اذیت میشدم دخترم ۱۱ و اونا ۱۳ ساله هستن.....شوهرم اومدیم که گفتم نیگه بهش یاد بده سیاست داشته باشه و براش مهم نباشه ولی بچم اصلا انگار نه انگار باز دفعه بعد میبینتشون میره سمتش
والا میگید دیر ب دیر دعوت میکنن برا همین بچه ها با بچتون غریبی میکنن حداقل هفته ای یکبار برین بچه ها باهم یخاشون اب ش. دوم از فامیل هر چ دورتر باشه بهتره این دوتا اخرش میزنن ب تیپ و تاپ هم ببین کی گفتم
دخترت بفرست کلاس بزار تو اجتماع دوستای بدون عقده و خوب پیدا کنه
کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اعتماد به نفس شما و احترامی که برای دخترت قائل هستی باعث میشه هرکس بفهمه چه جایگاهی داره پس پیش بقیه جوری باهم دوست باشین و قربون صدقه هم برید که بفهمن به هیچ کس احتیاجی ندارید حتی سلام کردنشون
و ببخشید میگم اینو اما سعی کن تو دیدارهای بعد حسابی برا دخترت لباسای شیک پیک بگیری تا اعتماد به نفسش بره بالا اصلا اونارو حساب نکنه
عزیزم اعتماد به نفس شما و احترامی که برای دخترت قائل هستی باعث میشه هرکس بفهمه چه جایگاهی داره پس پی ...
بخدا همین کاررو میکنم مثلا یاجان یا بیا دخترم بهش میگم که بچم بالا ببرم و براش ارزش قائل میشم ولی هر کاررر نکنی باز اونجا هواسش به اوناس...حتی فیلم یا بازی جدید میریزم که نگاهش و نکنه ولی بعد از چند دقیقه میبینم زیر چشمی داره نگاه میکنه و هواسش به اوناس ...
جسارتا دخترتون فقط با اینا نمیتونه خوب ارتباط بگیره یا کلا دوست یابی براش سخته؟
نه ارتباط عمومی خوبی داره و ماشالله خیلی پر سر زبونه ..الان یه پارک که میریم سریع دوست پیدا میکنه و میکه بیا هم دوست بشیم .....بعضی موقعها میگم مامان نگو بیا با هم دوست شیم چون میبینی میگن نه اینم ناراحت و غصهدمیخوره میگم مامان برو باهاشون حرف بزن و باهم دوست بشین و دیگه اینو نگو...
تازه مامانم مند به زور میبرد میگفت تو بلد نیستی بجوشی باید یاد بگیری غافل از اینکه طرف الان سی و خو ...
چقدر حرف اشتباهییه این حرف ....یعنی کلا مشکل از بچه خودته .....ته بابا من اصلا این حرف رو به بچم نمیگم چون طرف هامم میشناسم چه بچه هایین ...حالا همینا میان خونمون انگار نه انگار بچمو خنگ میکنند و ازش وسایل میگیرند ولی دخترم اصلا براش مهم نیس و مثلا نمیگع اره اونروز اعتنام نکردین باززز باهاشون دوستی میکنه