2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم دخترم اعتنانمیکردند دلم سوخت برا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 30 پست

والا میگید دیر ب دیر دعوت میکنن برا همین بچه ها با بچتون غریبی میکنن حداقل هفته ای یکبار برین بچه ها باهم یخاشون اب ش. دوم از فامیل هر چ دورتر باشه بهتره این دوتا اخرش میزنن ب تیپ و تاپ هم ببین کی گفتم

دخترت بفرست کلاس بزار تو اجتماع دوستای بدون عقده و خوب پیدا کنه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اعتماد به نفس شما و احترامی که برای دخترت قائل هستی باعث میشه هرکس بفهمه چه جایگاهی داره پس پیش بقیه جوری باهم دوست باشین و قربون صدقه هم برید که بفهمن به هیچ کس احتیاجی ندارید حتی سلام کردنشون

و ببخشید میگم اینو اما سعی کن تو دیدارهای بعد حسابی برا دخترت لباسای شیک پیک بگیری تا اعتماد به نفسش بره بالا اصلا اونارو حساب نکنه

والا میگید دیر ب دیر دعوت میکنن برا همین بچه ها با بچتون غریبی میکنن حداقل هفته ای یکبار برین بچه ها ...

اتفاقا سر شب حرف شما رو به شوهرم گقتم...گقتمش دلم میخاد اینقدر کلاس های آموزشی و هنری بفرسنم که اصلا فکرش به اینا نرسه و اذیت نشه و براشم مهم نباشه

یه راه دیگه هم هست رفت و آمدو بیشتر کنین هر از چند گاهی دعوتشون کن بیان شامی عصرونه ای پارکی 

بالخره دوری سردی هم میاره دیگه 

با موماناشون قرار بذار برین بیرون بچه ها همو ببینن سینما کتابخونه

عزیزم اعتماد به نفس شما و احترامی که برای دخترت قائل هستی باعث میشه هرکس بفهمه چه جایگاهی داره پس پی ...

بخدا همین کاررو میکنم مثلا یاجان یا بیا دخترم بهش میگم که بچم بالا ببرم و براش ارزش قائل میشم ولی هر کاررر نکنی باز اونجا هواسش به اوناس...حتی فیلم یا بازی جدید میریزم که نگاهش و نکنه ولی بعد از چند دقیقه میبینم زیر چشمی داره نگاه میکنه و هواسش به اوناس ...

اتفاقا سر شب حرف شما رو به شوهرم گقتم...گقتمش دلم میخاد اینقدر کلاس های آموزشی و هنری بفرسنم که اصلا ...

خیلیم خوب💕

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
جسارتا دخترتون فقط با اینا نمیتونه خوب ارتباط بگیره یا کلا دوست یابی براش سخته؟

نه ارتباط عمومی خوبی داره و ماشالله خیلی پر سر زبونه ..الان یه پارک که میریم سریع دوست پیدا میکنه و میکه بیا هم دوست بشیم .....بعضی موقعها میگم مامان نگو بیا با هم دوست شیم چون میبینی میگن نه اینم ناراحت و غصهدمیخوره میگم مامان برو باهاشون حرف بزن و باهم دوست بشین و دیگه اینو نگو...

تازه مامانم مند به زور می‌برد میگفت تو بلد نیستی بجوشی باید یاد بگیری غافل از اینکه طرف الان سی و خو ...

چقدر حرف اشتباهییه این حرف ....یعنی کلا مشکل از بچه خودته .....ته بابا من اصلا این حرف رو به بچم نمیگم چون طرف هامم میشناسم چه بچه هایین ...حالا همینا میان خونمون انگار نه انگار بچمو خنگ میکنند و ازش وسایل میگیرند ولی دخترم  اصلا براش مهم نیس و مثلا نمیگع اره اونروز اعتنام نکردین باززز باهاشون دوستی میکنه 

من کل بچگیم  دوتا دخترخاله هام اینجوری تو باسن هم بودن  و لج منو درمیاوردن  و من همیش ...

خیلی بده واقعا .....من خودم تک دخترم و دوتا دختر خاله داشتم که هم سن بودیم قشنگ شما و دخترمو و تک دخترا رو درک میکنم 

چون خودم تک دخترم خیلیییی سختمه این حالت ها رو میبینم و درکش میکنم ....بچم تو خونه با بچه کوچیکمه و ...

دقیقا علت سر تر بودنه منم همین بودم یه بار از عصبانیت داشت پیش مامانش گریه میکرد چرا فلانی لباسش قشنگتره