2777
2789

سلام امشب بعد از چندددد وقت مادرشوهرم شام دعوتمون کرده بود باغشون تا رفتیم دختر خواهرشوهرم و دختر جاریم که هز دختر من دوسال بزرگترن تا دیدن رفتند و بعد هز ۱۰ بیست دقیقه اومدن و با احوال پرسی کردند ولی بچم اصلا اعتنا نکردند در صورتی که دخترم لصلا باهاشون هیچ مشکلی نداره ولی همون سالی یه بار یا دوباری که همو میبینن اذیتش میکنند و اعتناش نمیکنند تا اخر مهمونی  همینطور بود و سر سفره قاشق دخن هم نیکردند تا لج دختر منو در بیارن منم هیچی نمیگفتم که نگن نگا نو بچه ها دخالت کرده وبی تا شام خوردیم سریع حاضر شدم و اومدم خونه چون واقعا من به جا بچم اذیت میشدم دخترم ۱۱ و اونا ۱۳ ساله هستن.....شوهرم اومدیم که گفتم نیگه بهش یاد بده سیاست داشته باشه و براش مهم نباشه ولی بچم اصلا انگار نه انگار باز دفعه بعد میبینتشون میره سمتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودم تک دخترم خیلیییی سختمه این حالت ها رو میبینم و درکش میکنم ....بچم تو خونه با بچه کوچیکمه و جای مادر خودمم که میرم تنهاس ولی این سمت که میریم پر بچه ان ولی اذیتش میکنند و اعتناش نمیکنند و من به خاطر اون جزر میکشم و دلم میخاد همون جا بلند شم ولی بعضی موقعها شرایط نمیزاره حرفی بزنی و کاری کنی....یه چیزیم که هس دختر من از اونا خیلیییی سر تره ولی بازم بهش بی محلی میکنند نظرش شما چیه از سر شب فکرم درگیره به نظرتون چه جور تربیتش کنم که براش مهم نباشه

من کل بچگیم  دوتا دخترخاله هام اینجوری تو باسن هم بودن  و لج منو درمیاوردن  و من همیشه نفر سوم بودن   

و بی محلی میکردم  ولی حرصم میدادن  خدا ازشون نگذره 

خدا باهم محشورشون کنه اشغالارو ک گند ب بچگیم زدن   

بچن دیگه بعد دخترها از این موذی گریا زیاد دارن الان همه میان منو پاره پاره میکنن 😃😃

نه تو راس میگی همشون از این اداها دارن اسی شما بیخیال باش به دخترتم یاد بده یا زود دوست بشه یا کلان محلشون نده