خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون خودمم مثل تو بودم وخواهرم به خاطر حرفا وتحقیرای مادرم تو بچگی و حتی الان فقط خودت به خودت باید کمک کنی اول از همه بدون مادرت از رو بی سوادیش اینکارو کرده و اگه قبول کنی اون همه چی تموم نیست و ادم بی علمیه میتونی به خودت ثابت کنی حرفاش درموردت اشتباه بوده وببخشیش واینکه شروع کنی کارای کوچیک وتا آخر ادامه بدی و به خودت افتخار کنی وخودتو مهمون کنی به مثلا یه غذا از بیرون یا یه گل سر بخری برای خودت جایره کاری که تا آخر تموم کردی به خودت برس و سعی کن خودتو دوست داشته باشی والویت زندگیت بشی خودت فداکاری ممنوع مثلا سر سفره نشستی چیزیو که دوست داری بردار بخور نزار همه سهمشونو ببرن تو آخر سر یا اگه مطب میری یا اسنپ هوا گرمه بخواه کولرو روشن کنن اینا مثال کاراییه که برای خودت ارزش قائل بشی و خودتو دوست داشته باشی این طوری اطرافیانتم بیشتر دوستت دارن تا الان درضمن هرکاری کنی مردم همیشه ناراضین تو نمیتونی راضیشون کنی اصلا وظیفه تو نیست🫶