2777
2789
عنوان

بیرون رفتن

262 بازدید | 17 پست

من‌ 22 سالمه تو  روستا زندگی میکنم با کسی از هم محلی هام تو رابطم من کلا با کسی خیلی صمیمی نیستم میخوام برم بیرون فردا با مامان پارتنرم میترسم آشناها ببینن حرف در بیارن ولی برام مهم نیستا خیلی مامانش زن خوب و مهربونیه پایه هست خیلی دوسش دارم مامانشو همیشه برام کادو میگیره خیلی هوای هر دوتامون رو داره اونم میگ با مامانم برو خیالم راحت تره تا تنهایی بری خیلی حساسه بنظرتون برم چکار کنم از استرس خوابم نمی‌بره 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو چرا به مامانت نمیگی

مامانم ام اس داره اصلا نمیتونه بیاد بیرون از خونه راه رفتن براش یکم سخته منم خیلی اذیتش میکنه واقعا دست خودم نیست 😪😞 

با خانوم بیرون میرید اشکالی نداره

خیلی حرف در میارن پشت سرم نمیدونم چرا کار به هیچکس هم ندارم تو روستا چادر هم میپوشم شاید دوهفته ای یه بار برم بیرون 

میگم در جریان بزار خانوادتو 

مامانم میره به خواهر هام میگ اونا خودشون باهام نمیان همش میگن بچه داریم نمیتونیم بعد کلی دعوام میکنن آخه خیلی مخالفن با رابطه من ولی من واقعا همش خوبی دیدم ازشون هم پارتنرم هم مامانش حالا بازم به مامانم میگم ک با فلانی میخوام برم امیدوارم خواهر هام دخالت نکنن

محیط روستا اینطوری احتمالا چهره زیبایی داری

چهره ام معمولیه ولی من تا الان آدم موفقی بودم با کلی تلاش و بی امکاناتی درس خوندم ولی کلا خیلی دنبالم هستن ک باهام دوست شن نمیدونم چرا با اینکه بنظر خودم معمولی هستم اینقدر پیگیرم هستن 

چرا مخالفن

مامانش جدا شده حالا نمیدونم مربوط به گذشته هست چی اتفاقاتی افتاده بوده ک جدا شدن ولی اتفاقات خوبی نبوده همش خواهرام میگن خانواده خوبی نیستن فلانن ولی واقعا من بدی ندیدم زندگی آرومی دارن پارتنرم با مامانش و داداشش زندگی میکنه یه ماشین هم دارن زندگیشون هم خوبه خیلی من باهاشون راحتم هوامو خیلی دارن 

مامانش جدا شده حالا نمیدونم مربوط به گذشته هست چی اتفاقاتی افتاده بوده ک جدا شدن ولی اتفاقات خوبی نب ...

این که میگه بدن

صرفا اخلاقشون رو نمیگن

اینکه مناسب شما نیستن رو میگن

مثل طلاق

خیلی چیز مهمیه 

مخصوصا دلایل بذي داشته باشه

که میتونه سر توهم بیاد

حرفشون گوش کن. 

هرکی که بیاد معلومه بهت خوبی میکنه 

مهم خانوادته که چی صلاح بدونه

این که میگه بدن صرفا اخلاقشون رو نمیگن اینکه مناسب شما نیستن رو میگن مثل طلاق خیلی چیز مهمیه&nbs ...

آخه اگ ما از اونا هم بالاتر بودیم خوب بود 

زندگی هامون متوسطه 

شوهر خواهرامم آدم های مهمی نیستن کار و شغل آنچنانی ندارن 

اونم در حد خودمونه 

من مبگم قرار نیست چون مادرش جدا شده یا هر چیزی مربوط بشه به پارتنرم اون ک بچه بوده و اصلا تو این اتفاقات بی تقصیر 

اونم تلاششو برا زندگیش داره میکنه 

من میگم اگ از نظر فرهنگ یا وضعیت مالی ما ازشون بالا تر بودیم میشد گفت مناسب نیستن ولی وقتی در یک سطح هستیم چرا واقعا باید مخالف باشن 

بخدا پشت همه حرف هست شاید پشت سر خانواده من بدتر از خانواده اون حرف باشه 

من دلم نمیخواد سنتی ازدواج کنم میخوام با عشق ازدواج کنم