2777
2789
عنوان

ذکر و دعا برای عاشق کردن

11391 بازدید | 16 پست

سلام عاشق کسی هستم و باهاش در رابطم اونم همینطور اما حدودا یک ماهه یهو عوض شده میگه ب درد هم نمیخوریم نمیدونم تحت تاثیر کیه. میدونم واقعا عاشقم بوده میخوام دوباره مهر و محبتش زیاد بشه دعا یا ذکری هست بگید اصلا نمیخوام از دستش بدم قرارمون ازدواج بوده حالا یهو اینقد تغییر نمیدونم چشه واقعا کمک میخوام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه سخت من شوهرم قبل خواستگاری یهو همچین شد 😑هنوزنفمیدم چرا 

خب دلیلش چی بوده بازم نظرش عوض شده ازدواج کردید نمیدونم با مشتاق نشون دادن خودم و تلاش برای رابطه بدتر نمیشه؟شما چ رفتاری کردی

بگو خدایا این عشقی که تو دل من بنداز تو دل اون جوری عاشقم بشه که یک لحظه بدون من نتونه باشه مدام بگو واز ته دل❤نتیجه میده ولی قبلش مطمئن باش  باهاش خوشبخت میشی یعنی بعد پشیمون نشی.

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
با دعا شاید جذب شه اما معلوم نیس خوشبخت شی یا نه اگه بخواد می‌مونه هر چی عقل حکم کنه

یهو عوض شده واقعا رابطمون واقعی بود نمیتونم باهاش کنار بیام برا حفظش تلاش میکنم

بگو خدایا این عشقی که تو دل من بنداز تو دل اون جوری عاشقم بشه که یک لحظه بدون من نتونه باشه مدام بگو ...

توکل میکنم بخدا کاش با همین حرفای ساده دعامون شنیده بشه ممنونم امیدوارم اثر داشته باشه

یهو عوض شده واقعا رابطمون واقعی بود نمیتونم باهاش کنار بیام برا حفظش تلاش میکنم

باهاش حرف بزن شاید دلیلی داره

شایدم نظرش عوض شده 

تکلیف خودت رو مشخص کن 

امیدوارم خوشبخت شی