2777
2789
عنوان

آهنگ قفلی این روز هاتون چیه؟ 🎶🎸

160 بازدید | 19 پست

من خودم :

زیر بارونا گم ام 

یعنی بی تو چی میشه

تا بهت فکر میکنم بوی عطرت میپیچه 

همه جز تو دور ام بیا داره دیر میشه

الان الان الان الان 

تو بی من کجاییییییییی💔

امشب میام محلتون یه شری به پا میکنم(محسن لرستانی )😕😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از همیشه نیازت دارم

دوست دارم زیر بارون بازم پیاده با من

راه بیای در گوشم بگی خیالت راحت

من که هستم حتی اگه یه ایرانه بات بد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه غریبه، مازیار

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

مدلته که خوب باشی که قلب من برات پر بزنه....😂🤦🏻‍♀️

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

آهنگ

In the end

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

مستی قسنگهه ولی با آدمش مخصوصا اون سرگیجه آخرش 😀

😅🍻

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
آخی  چقدر این آهنگ نوستالژیک واسم

این مگه جدید نیس ؟؟؟همه تو اینستا باهاش کیلیپ ساختن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

دوس دارم پاشم از خوابو تموم شه دردامو زندگی کنم با خیال آسوده 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون