2777
2789
عنوان

میخوام باردار شم

95 بازدید | 6 پست

دوستان توروخداااا کمک کنید ، میخوام باردار شم و همسرم میگه قبلش باید بری دکتر چند تا ویتامینه یا چند تا قرص میده ، زیر نظر پزشک باشی ک به مشکل نخوری قبل بارداری کلا میگ باید زیر نظر پزشک باشی  ، ولی من هیچی از اینا نمیدونم چون کسی بین ما اینجوری نبوده یا یهویی اتفاق افتاده یا.... هیچی نمیدونم و گفتم بهش باشه کسی تجربه داره بیاد کمک 

برو دکتر زنان قبلش باید معاینه و آزمایش و پاپ اسمیر اینا بدی و بقیه شم خودش بهت میگه ویتامین یا چیزی اگه لازمه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چقد شوهر منه و شما چقدر شبیه منید 

منم اصلا بعضی چیزا رو نمیدونستم شوهرم بهم می‌گفت مثلا همین ماماهمراه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

حالا ویتامینای قبل بارداری چیز خاصی نیس

فولیک اسید اهن

امگا3 

ویتامین e ،c 

منیزیم

طرز استفاده شونو بزن گوگل

دندون خراب هم داری قبل بارداری درستش کن

یه چکاب کامل هم برو مخصوصا کلیه که سنگ نداشته باشی

عفونت هم داری خوبش کن چون مانع بارداری میشه و کلا خطرناکه تو بارداری

راجب مکملا بخوای برات توضیح میدم چ‌موقع بخوری

میتونی ازادم بخری واجب نیس دکتر بنویسه

شوهرت چقد شوهر منه و شما چقدر شبیه منید منم اصلا بعضی چیزا رو نمیدونستم شوهرم بهم می‌گفت مثلا همین م ...

از تجربه هات واسم بگو ، شوهرم بعضی وقتا از ندونستن های من عصبی میشه و ب تمسخر میگیره ک اطلاعات عمومی رو ببرم بالا

از تجربه هات واسم بگو ، شوهرم بعضی وقتا از ندونستن های من عصبی میشه و ب تمسخر میگیره ک اطلاعات عمومی ...

راست میگه شوهرت زیر نظر دکتر اقدام داشته باشی بهتره 

من خودم اقدام کردم زیر نظر دکتر نبودم 

ولی مثلا نمیدونستم ماماهمراه چیه و میشه ماماهمراه گرفت همسرم برام توضیح داد اینا رو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛