2777
2789

اسم خیلی متفاوت و عجیبی انتخاب نکن. یه چیزی باشه که اطرافیان راحت یادش بگیرن و توی ذهنشون بمونه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم خیلی متفاوت و عجیبی انتخاب نکن. یه چیزی باشه که اطرافیان راحت یادش بگیرن و توی ذهنشون بمونه

مثلا کسی که اسمش فاطمه و زهرا و کبری هست، اوکیه اسمشو بذاره برکه و نیاز و ستایش؟

مادر من اسمش تو شناسنامه خوب نبود و همیشه ناراضی بود ، البته دو اسم داشت و تو خونه چیز دیگه ای صداش میکردن

و همیشه معتقده اون اسم بد براش تحقیر و ناراحتی به همراه داشته

اما بعدش چند سال پیش عوض کرد و واقعا براش اومد داشت

بابام ارث‌ بهش رسید و‌یه خونه به نام مامانم خرید و داداشم یه زمینی داشت که یکدفعه ارزش پیدا کرد و یه اپارتمان خرید و به خاطر مشکل سربازی به نام مامانم کرد ( البته برای خودشه)

کلا زندگیش بهتر شد خدا رو شکر

اسم جدیدش هم نازنین ❤️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اسم خیلی مهمه

واقعا 

بنده خدا همیشه ازین که تو جاهای عمومی اسمش رو صدا کنن وحشت داشت

خدا رو شکر الان خیالش راحته

تو هم اگه همین مشکل رو‌داری

از همین فردا به فکر باش

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اسم آبجیم وقتی به دنیا اومده ریتا بوده ولی تو ۷ سالگی اسمشو عوض کرده زینب گذاشته

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
مثلا کسی که اسمش فاطمه و زهرا و کبری هست، اوکیه اسمشو بذاره برکه و نیاز و ستایش؟

اسامی نرمالتر انتخاب کنید. مثلا ستایش الان تقریبا بین مردم جا افتاده ولی دوتای دیگه نه.

اسمی که انتخاب میکنید باید متداول و ساده و به نظر من خوش معنیتر از قبلی باشه که اصلا ترجیح بدن اینو بگن و در موردش هم حرف نزنن. مثلا برکه رو قطعا میگن حداقل میذاشتی دریا و همین سوژه میشه که هی داستان اسمت رو تکرار کنن! ولی بذاری همون دریا و بگی عاشق دریام؛ کمتر بحث میکنن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خودش عوض کرده؟ الان چند سالشه؟ هنوزم راضیه؟

اره اون موقع به بابام گفته بود که از اسم ریتا خوشم نمیاد .گفت اسمم باید زینب باشه 

الان ۲۶ سالشه . الان براش فرقی نداره اسمش ریتا باشه یا زینب میگه هر دوتا اسمش قشنگه...

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
اره اون موقع به بابام گفته بود که از اسم ریتا خوشم نمیاد .گفت اسمم باید زینب باشه  الان ۲۶ سال ...

توی ۷ سالگی احتمالا تحت تاثیر حرف معلمها توی مدرسه یا جلسات مذهبی بوده که زینب رو انتخاب کرده