2777
2789
عنوان

بنظرتون من پررویی کردم ؟

83 بازدید | 11 پست

من خواهرم خارج از کشور زندگی میکنه قبل تولد همسرم تماس گرفتم باهاش گفتم این مقدار پول دارم به نظرت چی بخرم یه چند تا گزینه هم گفتم بهش بعد اون گفت ببین من یه ساعت سامسونگ دارم باز نشده هست اونو واست می‌فرستم هدیه بده

بعد من گفتم خب هزینه شو بگو برات بزنم گفت نه نمیخوام من خودمم هدیه گرفتم و از این حرفا

بعد دو ماه گذشته داره میاد ایران بهم گفت چیزی میخوای سوغاتی بیارم بگو گفتم نه مرسی فقط بی زحمت ساعت رو بیار که گفتی 

بعد الان میگه ساعت رو‌ فروختم رفتم فلان چیز خریدم ببخشید 

منم هیچی نگفتم ولی

بهش پیام دادم گفتم اونموقع که ازت نظر خواستم تونسته بودم یه پولی جمع کنم واسه همسرم هدیه بخرم تو بهم قول دادی اون ساعت رو‌ میفرستی منم رو حرفت حساب باز کردم خیلی ازت ناراحتم که اینجوری زدی زیر حرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مثل خواهر من  الان هر چی میشع دیگ رو نمیدم بهش  یهجورایی قط رابطه ام سرد شدم باهاش&n ...

احساس بی کسی میکنم خیلی رو حرفاش حساب کردم کلی هم تشکر کردم ازش گفتم یه بار سنگین از رو دوشم برداشتی

خیلی دلم گرفته اومده تو اتاق دارم گریه میکنم اخه اون پول رو خرج سفر کردیم دیگه هیچی تو دست و بالم نی ...

فدای سرت بابا 

همسرت که غریبه نیست و توقعی نداره. راستی در مورد این کار خواهرت به همسرت چیزی نگو

ببخشید اینو میگما حق داری اما یه درصد به اون بنده خدام فکر کن در کشور غریب شاید واقعا احتیاج است شده ...

اخه عزیزم خداروشکر وضع مالیش خوبه من ازش توقع نداشتم ولی خب باعث شد من اون پول رو خرج کنم الانم واقعا نمیتونم هدیه ی خوبی که میخواستم رو بخرم