2777
2789
عنوان

نفخ شکم نوزاد

549 بازدید | 13 پست

پسرم ۹روزشه دو روزه خیلی شدید شکمش نفخ داره و موقع شیر خوردن صدا میده ..بمیرم حتی گریه هم نمیکنه فقط به خودش میپیچه و قرمز میشه و پاهاشو جمع میکنه تو شکمش ..تو خوابم ناله میکنه ..دکتر شربت پدی لاکت هم بهم داده ولی فایده نداره ..چیکارش کنم ؟! 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

منم بلایک

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمشودرجهت عقربه های ساعت باروغن بادام تلخ یازیتون چرب کن 

خودت هم شاه تره دم کن وبخور

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

شکمش و با روغن زیتون در جهت عقربه ها ساعت مالش بده، پاهاش و به حالت دوچرخه بالا پایین کن که نفخش خالی شه

اگه شیر خودت و میدی باید رعایت کنی چیزا نفخ دار نخوری

قطره ام باید چنتا عوض کنی تا ببینیم کدوم بهش میسازه، دایمیتیکون، کولیکز، اهورا نی نی، روتفلور اینا همه برا نفخه ببین کدوم بهش میسازه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خودتم زیره و رازیانه دم کن بخور 

اگه یه کوچولو پودر رازیانه ام بزنی سر زبون بچه خوبه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

شکمش رو ماساژ بده. خودت عرق نعنا بخور.

دکتر پسرم به من گفت صدای شکمش به خاطر پرتقال هست من چند روزه نمی‌خورم بچه هم راحت شده

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  

بعدشیرحتماآروغشوبگیرببخشیداگه بادشکم نمیده ونفخ داره ببردکتردوباره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون