2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده آن تی بگن دختر و اشتباه شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 117 پست
چرا نپرسیدی؟ من خودم پرسیدم

اخه من ۲تا دختر دارم

دوست نداشتم شاید و احتمالا و از این حرفا بیاره دلم نمیخواد استرس و خوره فکری بگیرم

گفتم ۳ ۴ هفته دیگه بزرگتر ک بشه قطعی بگه بهتره.

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادته بهت گفتم. بچه دار نمیشی.  بشی ام. دختره

یجور دور برداشتی ک خدا حس تو واس، خودت شکوفا کنه

بفرما اینم حسم

ولی از خدا میخام هر چی ب صلا حت بوده رو بده

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

یادته بهت گفتم. بچه دار نمیشی.  بشی ام. دختره یجور دور برداشتی ک خدا حس تو واس، خودت شکوفا کنه ...

از ته دل نفرینت میکنم امیدوارم خدا با همین چشم اشکیم عزیزترین کستو ازت بگیره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
یادته بهت گفتم. بچه دار نمیشی.  بشی ام. دختره یجور دور برداشتی ک خدا حس تو واس، خودت شکوفا کنه ...

اگه از تو باشه ته طبق تایپیکات حتی به نوزادها هم رحم نمیکنی ومیکشیشون

من بخدا سپردم .اتفاقا برخلاف مغز پوسیده  و زنگ زده ی تو خدا بهم دختر داده که دخترم تنها نباشه. لابد لیاقتشو داشتم که بهم داده

خدا هم تا تو وجود کسی شایستگی نبینه نمیده . به کوری چشم تو 

والله من باید هزارتا دعا کنم به جون جاریم اون به گرد پای تو نمیرسه از بد جنسی

از ته دل نفرینت میکنم امیدوارم خدا با همین چشم اشکیم عزیزترین کستو ازت بگیره

ایشالله بحق ماه رمضون ماه خدا. خدا ب روز بد بندازه تورو خدا ب درد ناعلاج درگیرت کنه . کثیف بیشعور من بهت حدس دختر زدم داری خودتو پاره میکنی.  مگه فش دادم بد و بیراه گفتم 

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

اگه از تو باشه ته طبق تایپیکات حتی به نوزادها هم رحم نمیکنی ومیکشیشون من بخدا سپردم .اتفاقا برخلاف ...

تو اگه آدم بودی که جاریت اونجوری لگد مالت نمیکرد فقط،  به خون تو تشنه اس چون آدم نیستی

اگه عاشق دختر بودی که هلاک آی یو آی نبودی. خدا رحم کنه به نوزاد تو شکمت که بی میل داره ب دنیا میاد

خدا میدونه نیت و خواسته کدوم بنده هاشو براورده کنه

انقد قلبت کثیف و چرکین که لیاقت نداری

واسه کسی که بهت احتمال داده. نفرین میکنی   جاریت حق داره ک بزنه تو رو چون نرمال نیستی

@niniyar_5    این خانم نرمال نیست به همه کاربرا میپره 

چون بهش گفتم بچت دختره 

ایشالله بحق ماه رمضون ماه خدا. خدا ب روز بد بندازه تورو خدا ب درد ناعلاج درگیرت کنه . کثیف بیشعور من ...

خوام نمیاد تو تایپیکام نظر بدی 

تا حالا هزار تا نظر منفی دادی 

کلا آدم ازت حس منفی میگیره

دیروز حرفت دلمو شکست نفرینت کردم 

من حتی جاریم که منو زد هم نفرین نکردم ولی تو رو نفرین کردم چون ندیده و نشناخته مدام بهم انرژی منفی میدی

اگه میخوای اه دلم دنبالت نباشه دیگه هیچ وقت نظر نده وگرنه از ته دلم نفرینت میکنم

اصلا چرا نشناخته نظر میدی

تو اگه آدم بودی که جاریت اونجوری لگد مالت نمیکرد فقط،  به خون تو تشنه اس چون آدم نیستی اگه عاش ...

وآسه تک تک حرفات فقط سپردمت به کائنات امیدوارم همه ی اینا سر دخترت بیاد

احتمال زیاد درسته،دختر معمولا خطا نداره مبارک باشه،ان شالله خوش قدم باشه

من دوازده هفته و یک روز سونوگرافی بهم گفت احتمال زیاد دختره 

اما پسر بود 

الان پسرم پنج سال و نیم است البته 

@niniyar_5      این خانم نرمال نیست به همه کاربرا میپره  چون بهش گفتم بچت دخت ...

تو اگه انسان بودی تو تایپیکای دیگه ام هم گفتم نظر نده ولی دادی و حالیت نمیشه به بچه ی آدم یه بار تذکر میدن 

دوست ندارم نظر بدی چرا نخود همه ی اشایی

یک ب ت چ ربطی دارع زندگی این دو دختر چیکار نمیکنه ک پسر ت سرتون میرینه سه مگ ت خدایی مغزت پوسیدس نسل شماها باید منقرض شه

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
من دوازده هفته و یک روز سونوگرافی بهم گفت احتمال زیاد دختره  اما پسر بود  الان پسرم پنج ...

اجی بخدا من یه دختر دارم و یه پسر اگه اینم دختر شد به خاطر دخترم خوشحالم دلی پسرم بزرگه ده سالشه دیروز گفت اگه داداشی نبود من از این خونه میرم حالا هرچی هم حرف منطقی بزنم فایده نداره که

سر دخترم که الان کنارم خوابه گفت باید داداش باشه ولی خوب خدا صلاح دونست دختر شد

این کاربری وانتوتریفور اعصابمو داغون کرده من باردارم این همسری یه چرندیاتی میگه

نمیدونم مشکلش چیه ‌ این همه کاربر گیرش داده به من

ایشالله بحق ماه رمضون ماه خدا. خدا ب روز بد بندازه تورو خدا ب درد ناعلاج درگیرت کنه . کثیف بیشعور من ...

مگ پیرزنی نفربن میکنی نفرین ناحق برمیگرده ب خودت

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖