2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده آن تی بگن دختر و اشتباه شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 117 پست
یک ب ت چ ربطی دارع زندگی این دو دختر چیکار نمیکنه ک پسر ت سرتون میرینه سه مگ ت خدایی مغزت پوسیدس نسل ...

اجی بخدا مدت زیاده گیر داده بهم نمیدونم چی ازم میخواد  مدام تو تایپیکام حرفایی میزنه که دلم به درد میاد

تو تایپیک قبلم درمورد جاریم بودم حرفایی زد کا دلم خیلی گرفت

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی بخدا مدت زیاده گیر داده بهم نمیدونم چی ازم میخواد  مدام تو تایپیکام حرفایی میزنه که دلم به ...

باید واست عادی باشه چون همه ک فرهنگ ندارن جواب بدن مث خیلیا ت زندگی عادیمون اینم همونه جوابش اصلا نده جواب ابلهان خاموشیست ابن مثال قدیم انشاالله بچت سالم باشه جنسیت اصلا مهم نیس خدا خودش خیر صلاح ادم میبینه میدونه داره چیکار میکنه 💜

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
مگ پیرزنی نفربن میکنی نفرین ناحق برمیگرده ب خودت

نه آجی نفرین ناحق نیست اگه بری تو تایپیکای دیگم میبینی که تو همون از قصد و غرض حرف میزنه انگار با من یه دشمنی داره

آدم خودش از یه موضوعی دلش گرفته باشه بعد یکی دیگه هم هی حرصشو دربیاره 

حتی پیامبر خدا هم که باشه از قوم الظالمین به خدا شکایت میکنه 

من که دیگه هیچ نیستم

نه آجی نفرین ناحق نیست اگه بری تو تایپیکای دیگم میبینی که تو همون از قصد و غرض حرف میزنه انگار با من ...

اشتباه ریپ زدم وای اون میخواستم بفرستم

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
باید واست عادی باشه چون همه ک فرهنگ ندارن جواب بدن مث خیلیا ت زندگی عادیمون اینم همونه جوابش اصلا ند ...

من اصلا نگفتم که جنسیت ناراحتم

این خودش اومد اون نظر رو داد

کلا به خاطر این پیامش اینجوری به هم نریختم خیلی وقته تو تایپیکام میاد و نظر منفی میده انگار خوشش گیاد روی اعصابم راه بره

حالا من خودم از یا جاهای دلمم گرفته این بدترش میکنه

اشتباه ریپ زدم وای اون میخواستم بفرستم

اشکل نداره آجی حتی اگه به خودمم گفتی حرفت درسته ولی مگه تو مجازی آدما دل ندارن 

چرا یه عده حتی تو مجازی هم دست از سر بقیه برنمی‌دارند

من اینحا میام یه کم حال دلم خوب بشه ولی آدمای اینچنینی بدتر حالمو داغون میکنن 

من اصلا نگفتم که جنسیت ناراحتم این خودش اومد اون نظر رو داد کلا به خاطر این پیامش اینجوری به هم نر ...

میدونم ببین مگ ت زندگی عادیت همچین ادمیای نیستن؟ دور بر من پره واس همین اصلا جوابشون ندی سنگین تری کسی ک مغزش پوسیدس تا صب نظرتو بگو بهش این بازم همون نظر داره پس بهتره بحث نکنی

خودمم برا دخترم ۱۵ هفته مشخص شد .ولی الان گفته شبیه دختراست 

نه من آن تی نرفتم دیگه چون دکتر گفت دختر بود تو بیمارستان بودی ،دوران بارداری بدی رو الانم از سر دارم میگذرونم

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
من اصلا نگفتم که جنسیت ناراحتم این خودش اومد اون نظر رو داد کلا به خاطر این پیامش اینجوری به هم نر ...

ببین دنبای مجازی هم پشت هرگوشی ی ادم نشسته همه ک ی جور نیستن ولی دل شکستن تاوان ااره چوبشو میخوره

میدونم ببین مگ ت زندگی عادیت همچین ادمیای نیستن؟ دور بر من پره واس همین اصلا جوابشون ندی سنگین تری ک ...

آجی تو تایمیکای دیگه جوابشو نمی‌دادم ولی این بار دیگه خیلی زور میگفت ‌ بهم گفت من بهت گفتم بچه دار نمیشی اگه بشی هم دختره مگه دختر لولو خور خوره است

مگه این آدم نعوذبالله خداست که بام میگه بچه دار نمیشی اگه بشی دختره؟

از این حرفش عصبانی شدم وگرنه تو تاپیکای قبل هم حرف زیاد میزد جواب نمیدادم