2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده آن تی بگن دختر و اشتباه شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 117 پست
الهی سالم بغلش بگیری . دیگه دوست داشتم پسر باشه . هرچی خدا بخواد همونه

مبدونم عزیزم  همه دوست دارند از دو جنس داشته باشند  ولی خدا خودش خواسته برامون حتما یه خیر و صلاحی دیده دعا کن تمام غربالگری هات سالم باشه به دنیا هم بیاد سالم باشه در آینده هم سالم و صالح باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم متولد ۹۴اونموقع ان تی گف احتمال دختر ودرست بود قربونش بشم

الهی 

آره منم درست گفتن .الان دوتا دختر دارم و یه پسر

پسرم از وقتی فهمیده بچه ام دختره ازم ناراحته میگه من داداش ندارم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
الهی  آره منم درست گفتن .الان دوتا دختر دارم و یه پسر پسرم از وقتی فهمیده بچه ام دختره ازم نا ...

اگه شرایط مالیت خوبه چهارمی رو آی وی اف کن ی داداش بیار براش بنظر من بهترین خونه ها اون خونه هایی اند ک دوتا دختر  و دوتا پسر دارن اگه ای وی اف هم نکردی ای یوآی کن 

اگه شرایط مالیت خوبه چهارمی رو آی وی اف کن ی داداش بیار براش بنظر من بهترین خونه ها اون خونه هایی ان ...

ای یو ای فایده نداره 

به نظرت برا منی که هم دختر دارم هم پسر انجام میدن تعیین جنسیت؟

ای یو ای فایده نداره  به نظرت برا منی که هم دختر دارم هم پسر انجام میدن تعیین جنسیت؟

آره عزیزم چرا انجام ندن شما برو اگه انجام ندادن هرچی ب من میگی بگو البته بیمارستان خصوصی ها دولتی انجام نمیده چرا میگی آی یو آی فایده نداره دوتا از دوستام با آی یو ای الان باردارن و جنسیت دلخواهشونه

آره عزیزم چرا انجام ندن شما برو اگه انجام ندادن هرچی ب من میگی بگو البته بیمارستان خصوصی ها دولتی ان ...

برا من نگرفت دوسه بار انجام دادم ولی اصلا باردار نشدم.

من شوهرم خیلی ضعیفه برا ای یو ای جنسیت نمیگیره 

سیما داره بالا میرا الان ۳۷ سالمه .بخوام تا دوسه سال دیگه اقدام کنم برا ای وی اف ۴۰ سالم میشه

برا من نگرفت دوسه بار انجام دادم ولی اصلا باردار نشدم. من شوهرم خیلی ضعیفه برا ای یو ای جنسیت نمیگی ...

خب پس مشکل همون شوهرته باید ب اون برسی سنت ک مشکلی نداره الان‌همه تو  سن شما تازه دارن ازدواج میکنن مگه چیه ۳۷سال 

خب پس مشکل همون شوهرته باید ب اون برسی سنت ک مشکلی نداره الان‌همه تو  سن شما تازه دارن ازدواج م ...

مبترسم ای وی اف کنم نگیره این همه هزینه کنم

شوهرم اصلا بادارو خوب نشد هم گیاهی هم شیمیایی استفاده کرد

اخه من ۲تا دختر دارمدوست نداشتم شاید و احتمالا و از این حرفا بیاره دلم نمیخواد استرس و خوره فکری بگی ...

سلام عزیزم خوبی  پسرت خوبه   پس دیگه نمیای   ؟؟؟ من ۴باری اقدام کردم نگرفت   دیگه درمونده شدم  به خداوندی خدا دیگه نمیدونم چکار کنم  😪😪😪😪😪😪😪شوهرم میگه بریم آی وی اف   منو برده  ولی حوصلشو ندارم اصلا