2777
2789

من میخوام برم پیش کسی آموزش میکاپ ببینم کارش خیلی خوب و بروز هست از اونا که طرف زمین تا اسمون فرق میکنه ولی مدرک فنی حرفه ای نمیده 

من میتونم برم پیش این خانم اموزش ببینم بعد برم تو فنی حرفه ای فقط آزمون بدم؟ یعنی دیگه دوباره پول کلاس های فنی و حرفه ای و اموزشگاه های تحت نظر فنی حرفه رو ندم فقط پول امتحان بدم؟ شما اطلاعی دارین؟اگه اره میدونین هزینه ازمونش چقدره؟

موندم چیکار کنم یا اینکه از اول برم فنی حرفه ای یاد بگیرم

اخه اموزشگاه های فنی حرفه ای خیلی کارشون قدیمیه

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

تا اونجایی ک میدونم تو میتونی هرجایی آموزش ببینی 

فقط برای گرفتن مدرک فنی حرفه ای باید بری توی سایت فنی حرفه ای و آزمونو ثبت نام کنی و فکر کنم اینجوری خودشون میگن کدوم مرکز برای آزمون عملی چه روزی اینا بری ، تیوری هم اصولا تو خود مرکز فنی حرفه ای شهرتون و البته کتاب اینا رو هم بدونی چی به چیه 

نمیدونم جایی که میخواهی بری چجوری ولی برای مثال برای کار بر مواد 

بهتر آدم بره ی آموزشگاه خوب که اصولی و طبق قواعد یاد بگیره آدم و بعد بهتر بتونی آزمون تیوری و عملی رو بده 

بازم از فنی حرفه ای بپرس هم اینو هم قیمتشو 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
تا اونجایی ک میدونم تو میتونی هرجایی آموزش ببینی  فقط برای گرفتن مدرک فنی حرفه ای باید بری توی ...

ینی میتونم فقط برای امتحان برم فنی حرفه ای و فقط هزینه امتحان رو بدم؟

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی میتونم فقط برای امتحان برم فنی حرفه ای و فقط هزینه امتحان رو بدم؟

بله تا اونجایی ک میدونم میشه 

فقط قبلش برای اطمینان بپرسی از سازمان فنی حرفه ای

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا