2777
2789
عنوان

بی کسی

127 بازدید | 7 پست

ازدواج کردم خیلی ساله اومدم تو شهر غریب 

خیلی کم میرم خونه پدرم مادرم مریضی بدبینی داره همیشه بحث میکنه 

وضع مالی پدرمم خوب نیست 

الان چند ساله نرفتم 

هرسال عید خانواده شوهرم ازم میپرسن نمیخای بری بهونه های الکی میارم 

یا میگم چرا میرم 

امسال بخاطر ابروم میخاستم برم مادرم گفت نیا ما خودمون نون نداریم بخوریم جا نداریم بخوابیم 

خودمونم  بخاطر خرید خونه افتادیم تو قرض و بدهی وضع درستی نداریم که برم اونجا خودم خرج کنم 

عید هم خانواده شوهرم یه مهمونی بزرگ گرفتن همه هستن الان بازم میخان ازم بپرسن نرفتی 😭😭😭

دیشب مادرشوهرم گفت نمیخای بری 

الکی گفتم چرا میرم 

اومد سوغاای داد بهم که ببرم برای مادرم 

گیریم بمونم خونه بگم رفتم خب من زنگ بزنم عیدو تبریک بگم نمیگه چه مادری داره تلفنو از دخترش نمیگیره تشکر کنه یا تبریک بگه 

خیلی حالم بده خیلییی 

بی کسی خیلی سخته 

خدا هم سنگ تموم گذاشت یه بچه بهم نداد دارم دق میکنم 😭😭

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ی درآمدی از قبل داشتی لااقل میتونستی بری مسافرت ی روزم بری سر بزنی به پدر مادرت ی چیزیم براشون م ...

خیلی دورن یک روز و نصف فقط تو راه رفتم یک روز و نصفم راه برگشت 

بخاطر خرید خونه هم دستمون تنگه 

مادرمم گفت نیا

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
خیلی دورن یک روز و نصف فقط تو راه رفتم یک روز و نصفم راه برگشت  بخاطر خرید خونه هم دستمون تنگه ...

میدونم عزیزم درکت میکنم منم خیلی تنهایی میکشم تو شهر خودمم تازه😔 ولی درمان شما کار و درآمده بنظرم، اینجور پدرمادرا باید چربشون کنی هم دلشون نرم میشه هم راه تو باز میشه، هم اینکه حوصلت سر نمیره، 

میدونم عزیزم درکت میکنم منم خیلی تنهایی میکشم تو شهر خودمم تازه😔 ولی درمان شما کار و درآمده بنظرم، ...

از همه چیزای عادی که برای بقیه هست محروم شدم 

چرا اخه 😭😭