2777
2789

سلام خوشگلا، روزتون بخیر و پر از شادی و برکت

عزیزای من ، من خوابای به شدت معنی دار میبینم، و تقریبا هرشب چند تا خواب میبینم، و اکثرشون تعبیر داره

ولی مبخوام یه معبر با تجربه و کار درست اگ کسی میشناسه معرفی کنه، ک من باهاش تماس بگیرم برای علت و مفهوم خواب هایی ک میبینم

خسته شدم واقعا🥲

اگ میشناسید لطفا معرفی کنید😘😘

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط خوشگلم نمیشناسم

خدا روز ب روز  خوشگل ترو خوشبخت ترت کنه عزیز دلم😍😍😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه کتابه تعبیر خواب بگیرید تا حدودی میشه تعبیرشون کرد....به هر کسی نمیشه اعتماد کرد علم تعبیر خواب رو خدا همینجوری به کسی نمیده...

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎
یه کتابه تعبیر خواب بگیرید تا حدودی میشه تعبیرشون کرد....به هر کسی نمیشه اعتماد کرد علم تعبیر خواب ر ...

اخه زیاد درست نبوده تعبیرایی ک خوندم

ممنون ک ب تاپیکام جواب دادی عزیزم🌸🌸